Mooie Vrouwen Versieren? Ontdek Alle Versier Geheimen

mooie vrouwen

Hoe versier je mooie vrouwen?

Als man zijnde kan je er niks aan doen… Je zult altijd als mooie vrouwen langs lopen even moeten kijken.

Het zit in je genen.

Je wilt gewoon mooie vrouwen versieren, of je nou al actie hebt ondernomen of niet. Wat je eigenlijk wilt is die mooie vrouwen aan je arm hebben of in je bed.

In dit artikel ga ik je alles vertellen over hoe je de mooiste vrouwen kunt versieren, ongeacht je uiterlijk, lengte of inkomen.

Iedereen kan namelijk mooie vrouwen versieren en in dit artikel leg ik je uit waarom.

***************************

Zonder Sociaal Zelfvertrouwen Ben Je Niks!

Je kan alle versiertactieken overslaan en goed worden in versieren door te werken aan je sociale zelfvertrouwen.

Andersom werkt het precies hetzelfde. Als jij diep van niet jezelf erop vertrouwt dat jij een vrouw waard bent, dan zal je haar nooit krijgen.

Ze zal aanvoelen dat jij je voelt alsof je niet op dezelfde hoogte als haar zit. Ze zal je afwijzen.

Als je goed oplet dan zit achter elke versiertechniek sociaal zelfvertrouwen verscholen.

Daarnaast kan je sociaal zelfvertrouwen op elk vlak in je leven gebruiken.

Het is nuttig voor je werkrelaties, je vriendschappelijke relaties, je familierelaties en natuurlijk je liefdesrelaties.

Dus klik op deze link, werk aan je zelfvertrouwen en ontdek het verschil dat sociaal zelfvertrouwen maakt met vrouwen.

***************************

Mooie vrouwen versieren

Mooie vrouwen zijn net zo onzeker als normale vrouwen en willen net zo graag seks als de “gemiddelde” vrouwen. Dit wordt vaak onderschat.

Oké, ze kunnen misschien een betere man krijgen, maar omdat ik je nu vertel dat mannen mooie vrouwen anders behandelen heb jij al een voorsprong.

Mooie vrouwen worden vaak anders behandeld door mannen. Mannen doen veel meer hun best, zijn veel “softer/liever” en behoeftiger.

Als jij je kunt onderscheiden van de mannen en weet duidelijk te maken aan de vrouw dat ze niet zo speciaal voor je is, zal je al veel sneller succes hebben dan de andere mannen.

Je behandelt mooie vrouwen dus helemaal niet beter dan de gemiddelde vrouw. Je behandelt haar precies hetzelfde. Het is alleen wel belangrijk dat je laat zien dat je niet geïntimideerd bent door haar uiterlijk.

Haar dit laten zien kun je het beste doen door haar te kwalificeren.

De meeste mannen vinden haar uiterlijk al genoeg dus scannen ze niet op haar persoonlijkheid.

Als je avontuurlijkheid belangrijk vindt in een vrouw, vraag je een mooie vrouw of ze avontuurlijk is.

Als ze positief antwoordt, (dus haar best doet om te vertellen dat ze avontuurlijk is) beloon je haar met interesse.

Je laat jouw interesse zien door haar subtiel aan te raken of bijvoorbeeld te zeggen dat je het een “cool verhaal” vindt.

Als ze negatief reageert en dus “nee” zegt of niet haar best doet dan word jij direct ongeïnteresseerd. Kijk op je telefoon of kijk een beetje weg van haar.

Door dit beloon/straf-systeem gaat zij meer haar best doen om zich te bewijzen. Dit werkt extra goed op mooie vrouwen omdat mannen minder vaak naar persoonlijkheid kijken bij hun.

Dit is een zeer effectieve truc om mooie vrouwen te versieren.

Heb jij ervaring waarbij het niet lukt om die mooie vrouw te versieren? Deel je verhaal hieronder. Wat ging er goed? Wat ging er minder goed? Wat kan je de volgende keer beter doen?

Reacties achterlaten kan volledig anoniem. In ieder geval succes met mooie vrouwen versieren!

Krijg het zelfvertrouwen dat je altijd al had willen hebben binnen 30 dagen

Simon Zomerdijk heeft een methode ontwikkeld om snel meer zelfvertrouwen te ontwikkelen. Je leert een hele reeks technieken om je zelfvertrouwen te ‘boosten’!

Er is geen enkele goede versierder die geen zelfvertrouwen heeft.

Zelfvertrouwen zit namelijk achter elke goed uitgevoerde versierpoging.

Als je zelfvertrouwen op orde is, dan zal je automatisch de juiste lichaamstaal uitstralen en de juiste woorden zeggen.

Bekijk Simon’s unieke aanpak en ontdek direct of het voor jou werkt:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

9 Reacties op "Mooie Vrouwen Versieren? Ontdek Alle Versier Geheimen"

 1. JuicyB says:

  Sorry maar dit klopt van geen kant. Ik als mooie vrouw zijnde en daarnaast nog intelligent en super zelfverzekerd zit er echt niet op te wachten om door iemand van een andere level aangesproken te worden. Andersom geldt hetzelfde! Mooie mannen die daarnaast intelligent en zelfverzekerd zijn zitten er ook niet op te springen dat er een vrouw op hun afstapt die overduidelijk niet op dezelfde level zit.

  Je theorie heeft misschien betrekking op onintelligente mooie vrouwen die daarnaast ook nog eens ontzettend onzeker zijn.

  Ik moest echt lachen om het volgende:
  "Door dit beloon/straf systeem gaat zij meer haar best doen om zich te bewijzen. Dit werkt extra goed op mooie vrouwen omdat mannen minder vaak naar persoonlijkheid kijken bij hun."

  Een vrouw die zich meer haar best gaat doen om zich te bewijzen is in mijn ogen een vrouw die absoluut geen zelfvertrouwen heeft.

 2. Jonathan Johnson says:

  Ah, leuk, een reactie van een vrouw.

  Jonathan en ik zeggen vaak: Er zit een groot verschil in wat vrouwen zeggen dat ze zich tot aangetrokken voelen en waar ze werkelijk tot aangetrokken zijn.

  Quote: "Ik als mooie vrouw zijnde en daarnaast nog intelligent en super zelfverzekerd..."

  Is dat niet een zin om jezelf te bewijzen of heb ik het verkeerd?

  De meeste mannen doen bijna alles wat een mooie vrouw zegt en stiekem wilt een vrouw dat niet. Zij wilt gelijk worden behandeld als de anderen vrouwen.

  Als ze dan eindelijk een man tegenkomt die dat tegengas geeft, is ze blij! Vaak is ze direct geïnteresseerd omdat je haar dan geen voorrang geeft qua uiterlijk.

  Ze zal zich dan moeten bewijzen met haar persoonlijkheid. Ze voelt zich daardoor meer geaccepteerd, meer op haar gemak en zal snel met je willen afspreken.

  Overigens is het bijna onmogelijk om jezelf niet af en toe te bewijzen, dat gebeurd vaak al subtiel.

  Als mooie vrouw een man leuk vind en de man vraagt bijvoorbeeld: "Wat zijn jouw passies?"

  Dan zal de vrouw vast goed nadenken over haar antwoordt, ze wilt namelijk toch graag goed in de smaak vallen. Daarom doet ze net even wat meer moeite om zich te "bewijzen".

 3. fabian says:

  You said it man, great reply

  oscar - juicyb 1-0

 4. Fero says:

  Beste Oscar en Jonathan en lieve iedereen,

  Kort over mezelf:

  Ik ben een man in leeftijd van 47 met een Perzische achtergrond en met veel success in de vrouwenwereld. Sinds kort geleden lees ik ook jullie tips en de reacties van lezers.

  Ik wil graag nu kort mijn personlijk ervaring en meningen over Westerse & andere dammes voorleggen en wat dammes zoeken en leuk vinden.

  1- Een Groote wapen voor een man is zijn Lef en Glanzende Ogen en dat ie dat richt op een vrouw met een Ondeugende en eerlijk uitstraling.
  2- Mooie Schoenen van mannen en leuke Stem is zeer belangrijk voor vrouwen en ook tijdens praten laat je met je kleine glimlach je witte tanden zien !! Vrouwen zijn daar gek op en vinden het zeer aantrekkelijk.
  3- Vrouwen in de leefijd 20 tot 34 kijken niet zoveel naar of iemand rijk of arm is, maar daar na begiet van hoge leeftijden van de dammes een beetje voorzichtig te worden en lief. Als een man voor haar voeten komt staan met een goede uitstralingen en vermogen om haar ook op haar gemak te stellen.

  Ik vind dit is niet vreemd en het is gewoon in de Natuur van de mens en in mijn ervaring met vele dammes is dat het de Hormonen
  of veranderingen in de lichaam en gedachten van de vrouw zijn !!

  4- Goed Verzorgde manen met een goede lijf, en met meest zichtbaar onze lichaam gedeeld zijn handen en armen is zeer belangrijk voor vrouwen want ze kunnen goed gevoel krijgen met mooie handen en beetje Gespierde armen van de manen dat geeft seksuele gevoel voor vrouwen. Daar ben ik van Overtuigt.
  5- In mijn mening en Ervaring van (Ladys)wereld ik heb altijd gezegd: Je Mond Verteld en Je Ogen Vertaald, maar hoe ??

  Ik Ontdekte dat ik met mijn ogen meer en mooier dingen kan vertellen dan met mijn Mond.

  Nog iets anders, Vrouwen zijn heel verschilend van mannen. Wij weten allemaal vrouwen zijn bekend voor Hormonal verandering.

  Van een vrouw heb je altijd NEE in je zak en Ja is wat je kan krijgen, dus werk aan je lef want vrouwen vinden leuk.

  Daarom ik vind zo leuk dat alle leuke dammes uitdagen !

  Alvast bedankt en veel success.

  Fero

 5. Sigrid says:

  Mij maakt het niet zo veel uit hoe een man eruit ziet, wel hoe ie doet en zegt, dus ik denk dat jullie helemaal gelijk hebben. Werkt het ook andersom? (en is er nog verschil of je als vrouw een man of een vrouw wilt versieren?).

 6. fabian says:

  hi sigrid, mijn mening is of het nu een man of vrouw is, het blijft grotendeels hetzelfde hey, we're both human beings.
  The only difference is women are just fucking crazy :-)

 7. Jonathan Johnson says:

  @ Ferro

  Ja, met het 'lef' ben ik het zeker eens. Een man moet soms wel wat brutaal zijn om een vrouw te versieren.

  Alleen die glanzende ogen heb je of niet natuurlijk. Uiterlijk interesseert vrouwen wat minder over het algemeen, wel dat je er verzorgd uitziet.

  Met het sturen van boodschappen via je ogen bedoel je volgens mij ook de rest van je lichaamshouding en je stemgeluid, toch? (in het geheel is dat dus subcommunicatie/non-verbale communicatie)

  Wel leuke uitspraak: "Je mond vertelt en je ogen vertalen."

  Maar ik zou hem dus iets veranderen namelijk: "Je mond vertelt, je subcommunicatie verraadt."

  @ Sigrid

  Er is wel een verschil ja. Vrouwen versieren doe je het meest effectief met je persoonlijkheid, uiterlijk is minder belangrijk.

  Voor vrouwen is het toch lastiger om een man te versieren als ze er minder uitziet. Wel vinden mannen het ook leuk om uitgedaagd te worden en een beetje geplaagd.

 8. faw says:

  hee manen.
  dit is van mijne ervaring .
  als je een vrouw in het begen aan het lachen brengt,,,dan zij is van jou .dit is de sluitel om binene tegaan

  tip,
  darna wat je wll zeggen of vraggen .krijg je bijna noiet - negatif
  antword

  success.

 9. Nico says:

  Heren,

  Ik ben een man en ik hou van vrouwen.
  Ik versier geen vrouw. Ik ben hetero sexueel.

  Met vrouwen moet je praten en vooral niet over je Ferrari.
  Een vrouw is een gevoelwezen en mannen zijn dat niet. Een man is een ongevoelige wezen.

  Ga met een vrouw over je gevoelens praten, zoals dat pijn doet als je bij tandarts ben. Vraag aan een vrouw of zijn kinderen heeft?
  Stel persoonlijke interresse in de vrouw en niet wat wat jezelf zo leuk vind. Wees sociaal en luister wat zij te vertellen heeft.
  Heb je een versierplan of ben je een man dat zo ongeleid is als een projectiel. Ga ook niet direct voor de bek. Bouwt een relatie op. Stap voor stap. Wees geduldig. Tenzij je direct het bed in wil duiken. Vrouwen zijn anders en denken anders.

  Korte termijn relatie of lange termijn relatie.

  Trouwen is alleen voor winnaars. Dit is een zeer lange termijn relatie. minimaal 25 jaar en meer

  Vrouwen versier is niet moeilijk. Gewoon doen!

  Groetjes,
  Nico Moorrees

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

prediksi bola hari ini situs togel deposit qris Pascol4d Pascol4d Pascol4d bandar togel terpercaya 2023 rtp pascol4d rtp gacor pascol4d Pascol4D Pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto MICIN4D KARI4D situs togel gacor pascol4d