De Psychologie van Vrouwen Versieren? 6 Expert Trucs

Wil jij kennismaken met flirttips om jouw interacties met vrouwen die je leuk vindt, te verbeteren? Hoewel de waarheid is dat uiteraard niet alle vrouwen hetzelfde zijn, tonen diverse studies en deskundigen aan dat ze een vergelijkbare mentaliteit hebben. Dit betekent dat er geen standaard of strikte formule is om te volgen bij het flirten, maar er zijn wel degelijk enkele strategieën die bewezen hebben effectief te zijn.

Dus de volgende keer dat je een vrouw wilt versieren, onthoud dan een paar dingen vanuit het perspectief van een vrouw en je zult op weg zijn om een blijvende indruk te maken. In dit artikel geven we je 6 tips die je op weg helpen om vrouwen te begrijpen en de boodschappen over te brengen die als aantrekkelijk worden beschouwd, zowel verbaal als via lichaamstaal.

***************************

Zonder Sociaal Zelfvertrouwen Ben Je Niks!

Je kan alle versiertactieken overslaan en goed worden in versieren door te werken aan je sociale zelfvertrouwen.

Andersom werkt het precies hetzelfde. Als jij diep van niet jezelf erop vertrouwt dat jij een vrouw waard bent, dan zal je haar nooit krijgen.

Ze zal aanvoelen dat jij je voelt alsof je niet op dezelfde hoogte als haar zit. Ze zal je afwijzen.

Als je goed oplet dan zit achter elke versiertechniek sociaal zelfvertrouwen verscholen.

Daarnaast kan je sociaal zelfvertrouwen op elk vlak in je leven gebruiken.

Het is nuttig voor je werkrelaties, je vriendschappelijke relaties, je familierelaties en natuurlijk je liefdesrelaties.

Dus klik op deze link, werk aan je zelfvertrouwen en ontdek het verschil dat sociaal zelfvertrouwen maakt met vrouwen.

***************************

1. Dien je eigen leven

Deze eerste tip is misschien wel het meest belangrijkste voor het succesvol versieren van vrouwen. Dit is letterlijk de basis voor het beginnen van een mooie relatie en geeft haar een startpunt om jou aantrekkelijk te vinden. Zie het zo: om écht aantrekkelijk te zijn, moet je je leven leven, aan jezelf werken!

Als je probeert een relatie te krijgen of vrouw wilt versieren die je leuk vindt, maar je hebt een saai leven en je bent niet in staat om je volledige potentie te benutten, dan zal je wellicht niet in huis hebben wat een vrouw in een man zoekt. Maar het allerbelangrijkste; je laat jezelf in de steek door jouw onafhankelijkheid en groeicapaciteiten niet toe te eigenen. Mannen die in staat zijn om voor zichzelf te zorgen en controle hebben over hun leven, hebben een veel hogere kans om een ijzersterke indruk te maken tijdens het versieren van een vrouw.

Zorg er dus voor dat je jouw persoonlijke leven interessant maakt, en vrouwen zullen zich veel vaker tot je aangetrokken worden. Dit betekent wellicht dat je jouw focus moet verleggen en je persoonlijke levensdoelen in kaart moet brengen, voordat je aan de slag gaat met het vinden een van vrouw die je graag wilt versieren!

Eén van de mogelijkheden die je hebt om meer je eigen leven te leiden, is het vinden van je passies. Door slechts één passie te hebben, kom je niet alleen interessanter over, maar zal je je ook gelukkiger voelen, omdat je je eigen leven begint. Je passie kan letterlijk alles zijn waar je gepassioneerd over bent, maar zorg er alleen wel voor dat het een echte passie is, niet iets waarmee je hoopt indruk te maken.

De truc met het vinden van je passie is dat je eigenlijk moet beginnen met iets wat je leuk vindt en er dan simpelweg aan moet blijven werken. Hierbij leer je beter om te gaan met successen, en tegenslagen. Hoe beter je je taak uitvoert, hoe meer je vaardigheden zullen verbeteren. En hoe meer het een passie wordt, des te beter jij jezelf kunt zijn en des te aantrekkelijker je bent voor een vrouw!

Kortom, als je echt gepassioneerd bent over iets, zal een vrouw dat merken. Er is namelijk iets charmant aan iemand die een sterke passie heeft. Of het nu gaat om een instrument bespelen, programmeren, motorrijden, koken, schilderen, of wat er dan ook bij je past, neem je tijd ervoor en probeer jezelf te ontplooien. Bonuspunten als je iets bijzonders creëert tijdens dit proces!

2. De eerste indrukken van de lichaamstaal

Wist je dat sommige deskundigen stellen dat het menselijk lichaam binnen enkele seconden weet of iemand fysiek aantrekkelijk is of niet?  Dit heeft vooral veel te maken met lichaamstaal. In deze tweede tip nemen we een kijkje naar de lichaamstaalsignalen die mensen het meest aantrekkelijk vinden. Als je weet hoe je vrouwen moet versieren, dan zal jouw open lichaamstaal een krachtig teken van aantrekkingskracht zijn.

Dit betekent dat je een gesloten lichaamstaal bovenal moet vermijden – in plaats van je armen over elkaar te slaan en een gesloten houding aan te nemen, zorg je ervoor dat je ontspannen en open bent. Dit geeft een boodschap van vertrouwen en zelfverzekerdheid. Bovendien hebben studies aangetoond dat mannen die met hun houding en gebaren meer ruimte innemen, aantrekkelijker worden gevonden door vrouwen. Dit is namelijk een teken van dominantie en maakt mannen zichtbaarder.

Het is belangrijk dat jouw lichaamstaal vertrouwen en ‘vlot’ gedrag uitbeeldt. Mannen die  in controle zijn en minimale angst hebben, stralen dit automatisch uit in hun lichaamstaal. De veranderingen in bewegingen, gebaren en houdingen zijn vloeiend – bijna alsof de man onder water beweegt!

En je laat een interactie met een vrouw helemaal vloeiend verlopen als je oogcontact houdt. Diep in elkaars ogen kijken is een teken van romantiek. Iedereen wil immers kijken naar de dingen die hem een goed gevoel geven! Oogcontact is een krachtig middel om iemands aandacht te krijgen en jouw belangstelling te tonen tijdens het flirten. Meestal vertelt langdurig oogcontact dat je erin geïnteresseerd bent om haar beter te leren kennen.

Een ander concept in een aantrekkelijke lichaamstaal wordt spiegelen genoemd. Dit is het non-verbaal “kopiëren” van de lichaamstaal van een ander en kan betrekking hebben op  houding, gebaren, beenpositie en imiteren van de stem. Houd er echter rekening mee dat het hier niet gaat om het direct kopiëren van lichaamstaal. Spiegelen kan en moet subtiel zijn.

“Onderzoekers hebben ontdekt dat mensen onbewust geneigd zijn elkaars bewegingen en gebaren te imiteren wanneer ze in elkaar geïnteresseerd zijn.”

In wetenschappelijke termen wordt dit gedefinieerd als microsynchronisatie. Dit zijn kleine bewegingen die zo delicaat zijn dat zij met het blote oog nauwelijks waarneembaar zijn. Het zijn de kleine momenten zoals het hoofd buigen en knikken, gespannen vingers, strakke lippen en stuiptrekkingen van het lichaam. Dit heeft alles te maken met een kalm en ontspannen perspectief. Op deze manier zal jouw lichaamstaal vrijwel automatisch spiegelen wat er wordt opgevangen in de communicatie met een vrouw die je interessant vindt.

Tot slot: een aantrekkelijke lichaamshouding straalt energie uit. De meeste dames flirten graag met iemand die tekenen van leven vertoont. Eén van de gemakkelijkste manieren om dit te doen is een goede lichaamshouding aannemen. Wil je dus meteen stralen van zelfvertrouwen, probeer dan extra aandacht te besteden aan rechtop staan of zitten. Dat is ook nog eens gezond voor je!

Vind je het moeilijk om vrouwen te benaderen?

Werken aan je sociale zelfvertrouwen zou dan een goede eerste stap kunnen zijn.

Als je je sociale zelfvertrouwen op orde hebt dan zal de angst om gesprekken te beginnen sterk verminderen.

Klik op de link hieronder om er meer over te ontdekken:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

3.  Wees haar vriend

Nee, dit betekent niet dat je gefriendzoned moet worden. Er is natuurlijk een groot verschil tussen haar vriend zijn en in de friend zone zitten. Als je een vrouw wilt versieren, dan speelt het opbouwen van een vriendschappelijke band een vitale rol. Het hebben van een gezonde vriendschap wanneer je haar wilt versieren, geeft blijk dat je in staat bent om elkaar te respecteren, te vertrouwen en er voor elkaar te zijn wanneer jullie dat nodig hebben.

De meeste vrouwen zijn wel degelijk geïnteresseerd in een duurzame vriendschap met een man waarbij er ruimte is om hun gevoelens te uiten, zodat zij grenzen kunnen stellen en zich op hun gemak voelen. Sterker nog, jouw blijk van empathie en een betrouwbaar karakter kan na verloop van tijd zelfs leiden tot betere relatie-uitkomsten, waaronder een gezondere relatie, een betere vriendschap en meer seksuele bevrediging.

Uit recente studies blijkt zelfs dat een vriendschap vóór het daten één van de meest voorkomende manieren is om een romantische relatie te beginnen. Het betekent dat je in staat bent om vriendschappen te ontwikkelen met nieuwe potentiële partners, net zoals je kunt uitgaan met mensen waarmee je al bevriend bent. Het belangrijkste is dat vriendschap de kern is van alle romantische relaties.

“Een vriendschap inwijden is een veel voorkomende en geprefereerde methode om romantische relaties aan te knopen.”

Mocht je bang zijn dat de romance niet werkt en dat deze kan leiden tot de vernietiging van waardevolle vriendschappen in je leven, probeer jezelf dan gerust te stellen. Er is namelijk helemaal geen reden dat twee volwassenen niet kunnen proberen de context van hun relatie te veranderen, en terug te keren naar wat het was als de romantische relatie voor hen niet langer werkt.

Kortom: vrienden zijn zij die elkaar steunen in het leven. Zij helpen elkaar bij de moeilijkheden van het leven en delen hun levenservaringen. Een vriendschap wordt gedefinieerd als het hebben van iemand die het beste met je voor heeft. Echte vrienden zullen je immers altijd steunen. Er is voor een vrouw waarschijnlijk niets aantrekkelijker dan een man die deze rol op zich kan nemen! Het siert je als man dus om tijdens het flirten ten eerste blijk te geven van de waarde van een vriendschap.

Houd er overigens wel rekening mee dat je haar laat zien dat je meer wilt dan alleen een vriendschap. Het zal je misschien verbazen, maar vrouwen zullen niet altijd weten of een man haar echt leuk vindt. Dus als je aan het flirten bent, laat zien dat je haar als meer dan alleen een vriendin ziet. Op makkelijke manieren zoals een lief berichtje sturen of het cadeau doen van een leuk sieraad kan je al duidelijk genoeg zijn.

4. Wees niet bang voor subtiele aanrakingen

Subtiele aanraking is een kunst die uitstekend werkt bij het versieren van vrouwen.

De juiste aanrakingen kunnen verrassend effectief zijn in veel situaties en kunnen een boodschap overbrengen. Een korte aanraking op haar schouder, been of arm kan instinctief overkomen als een aanraking van liefde, dankbaarheid en empathie.

Sterker nog, sympathie wordt geassocieerd met aanraken en kloppen. Als we het hebben over flirterige aanrakingen, probeer dit dan zo subtiel mogelijk te doen – zonder dat het storend is, maar het wel duidelijk maakt dat je interesse hebt in haar. Zorg er natuurlijk voor dat je haar op haar gemak laat voelen en raak haar aan op een niet-seksuele manier.

5.  Geef haar jouw onverdeelde aandacht (en soms niet)

In deze moderne wereld, waarin onze aandacht vrijwel overal naartoe kan gaan, is dit één van de meest waardevolle dingen die je een vrouw kunt geven. Als je weet dat je om haar geeft, geef haar dan jouw volledige aandacht. Zorg ervoor dat je haar haar in de ogen kijkt als ze met je praat en luister nauwlettend naar alle dingen waar ze het over heeft, zodat je die later in het gesprek weer kunt benoemen. Hierdoor zal ze zich speciaal voelen en meer van je aanwezigheid genieten.

Als je eenmaal een emotionele relatie met haar hebt opgebouwd en haar leert te begrijpen, kan je een vrouw verstieren en haar verliefd op je te laten worden door simpelweg naar haar hart te luisteren. Wees authentiek, wees eerlijk en geef aandacht aan een vrouw zonder dat het opdringerig wordt.

In de wereld van vrouwen versieren is er namelijk een tegenovergestelde suggestie om haar juist niet je volledige aandacht te geven. Sommige vrouwen zullen zich meer tot je aangetrokken voelen als je niet toegeeft aan al haar wensen. Sterker nog, het komt zelfs voor dat vrouwen zich meer aangetrokken voelen tot een man die haar laat zien dat hij misschien niet geïnteresseerd is.

“Het idee is om interesse en dubbelzinnigheid te creëren die vrouwen aantrekkelijk vinden. Dit kan zowel verbaal als non-verbaal worden geuit.”

Dit wordt ook wel de push-pulltechniek genoemd. Daar waar duwen (push) de metaforische betekenis heeft dat je weinig interesse toont, betekent het aantrekken (pull) van een vrouw dat je graag in haar aanwezigheid wilt zijn. De effectiviteit hiervan en de juiste balans hierbij kan heel persoonlijk zijn, dus het is belangrijk dat je jouw onverdeelde aandacht en onbekommerdheid op de juiste momenten weet te delen met haar. Houd er rekening mee dat dit een intuïtief spel is en dat je dit dus zult moeten aanvoelen.

6. Neem jezelf en je date niet te serieus

Tot slot: als je van flirten een plezierige ervaring wilt maken, is de sleutel tot succes om jezelf vooral niet te serieus te nemen. Als je jezelf en de date té serieus neemt, dan zal je een waardevol element van speelsheid verliezen en zal het waarschijnlijk moeilijker zijn om jouw authenticiteit over te brengen en spontane interacties te hebben.

Wees dus niet bang om om jezelf te lachen om ongemakkelijkheid te voorkomen en haar te laten zien dat je ontspannen bent. Er is namelijk helemaal geen reden om bij het versieren van een vrouw nerveus te zijn als je de voorgaande tips in acht hebt genomen. Zelfs al mocht het versieren van een vrouw niet altijd succesvol gaan of verlopen volgens jouw verwachtingen, dan is er alsnog geen reden voor paniek. Jij weet je eigenwaarde immers hoog te houden en begrijpt daarom dat een blauwtje lopen simpelweg een onderdeel is van het leven!

Krijg het zelfvertrouwen dat je altijd al had willen hebben binnen 30 dagen

Simon Zomerdijk heeft een methode ontwikkeld om snel meer zelfvertrouwen te ontwikkelen. Je leert een hele reeks technieken om je zelfvertrouwen te ‘boosten’!

Er is geen enkele goede versierder die geen zelfvertrouwen heeft.

Zelfvertrouwen zit namelijk achter elke goed uitgevoerde versierpoging.

Als je zelfvertrouwen op orde is, dan zal je automatisch de juiste lichaamstaal uitstralen en de juiste woorden zeggen.

Bekijk Simon’s unieke aanpak en ontdek direct of het voor jou werkt:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

prediksi bola hari ini situs togel deposit qris Pascol4d Pascol4d Pascol4d bandar togel terpercaya 2023 rtp pascol4d rtp gacor pascol4d Pascol4D Pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto MICIN4D KARI4D situs togel gacor pascol4d