7 Essentiële Stappen voor Seks Op de Eerste Date

Er is een soort ongeschreven regel dat je pas vanaf een derde date seks mag hebben. Soms is dat prima: je vindt je date bijvoorbeeld heel leuk, en wil nog even wachten met seks, omdat je misschien meer wilt dan een one night stand. Maar soms is het veel makkelijker: je wilt gewoon seks!

En voordat je je vergist: ook vrouwen willen graag seks. Seks is gewoon ontzettend lekker, waarom zouden vrouwen dat niet willen? Het stereotype dat alleen mannen seks op de eerste date willen, is allang achterhaald. Dat betekent echter nog niet dat je haar zonder moeite het bed in kan krijgen op een eerste date. Ontdek hier de 7 essentiële stappen voor seks op de eerste date!

***************************

Zonder Sociaal Zelfvertrouwen Ben Je Niks!

Je kan alle versiertactieken overslaan en goed worden in versieren door te werken aan je sociale zelfvertrouwen.

Andersom werkt het precies hetzelfde. Als jij diep van niet jezelf erop vertrouwt dat jij een vrouw waard bent, dan zal je haar nooit krijgen.

Ze zal aanvoelen dat jij je voelt alsof je niet op dezelfde hoogte als haar zit. Ze zal je afwijzen.

Als je goed oplet dan zit achter elke versiertechniek sociaal zelfvertrouwen verscholen.

Daarnaast kan je sociaal zelfvertrouwen op elk vlak in je leven gebruiken.

Het is nuttig voor je werkrelaties, je vriendschappelijke relaties, je familierelaties en natuurlijk je liefdesrelaties.

Dus klik op deze link, werk aan je zelfvertrouwen en ontdek het verschil dat sociaal zelfvertrouwen maakt met vrouwen.

***************************

Stap 1: Zorg dat je voorbereid bent op seks

Voordat je überhaupt seks kunt hebben op de eerste date, moet je er eigenlijk wel al van uitgaan dat je seks gaat hebben. Je moet namelijk voorbereid zijn. Nu bedoel ik niet dat je je de hele avond zenuwachtig moet gaan maken om seks te hebben. Er zijn een paar dingen die je moet doen om een soepele avond tegemoet te gaan:

 • Zorg dat je condooms in huis hebt. Dit zou ik je eigenlijk al niet meer moeten vertellen.
 • Kies een locatie voor de date die dichtbij je huis Je kunt haar dan makkelijker met je meenemen naar huis, zonder dat je bijvoorbeeld uren hoeft te rijden.
 • Kun je, om wat voor reden dan ook, niet bij jou thuis seks hebben? Kies dan een locatie dicht bij haar, als ze in haar eentje woont.
 • Zijn allebei jullie huizen niet geschikt voor seks na de eerste date? Bedenk dan een andere oplossing, bijvoorbeeld een hotel of in de auto bij een afgelegen parkeerplaats (niet ideaal!).

seks-eerste-dateDaarnaast moet de date zo verlopen, dat je erna makkelijk seks kunt hebben. Ga dus niet om 1 uur ’s middags ergens lunchen; daarna is geen ideale tijd om seks te hebben. Je kunt het beste ’s avonds iets drinken in een niet al te lawaaiige kroeg of café. Het moet namelijk zo makkelijk mogelijk voor jullie zijn om naar jouw huis te gaan na de date om seks te hebben.

Hoe langer het duurt, of hoe moeilijker het gaat, hoe meer zij namelijk gaat twijfelen.

Ze wil al met je op date, en dat betekent dat ze tot je aangetrokken is. Het is dan eigenlijk helemaal niet moeilijk om te zorgen dat ze seks wil op de eerste date. Het gaat erom dat ze je vertrouwt en dat je weet wat je doet. Als je nog halsoverkop condooms moet kopen, of een uur moet rijden tot je thuis bent, schiet het niet op.

Stap 2: Zorg dat ze je kan vertrouwen

seks-eerste-date2Jullie hebben elkaar al eerder gesproken, misschien in het echt of op WhatsApp of Tinder, en nu gaan jullie op date. Het is dus duidelijk dat er al enige mate van interesse van beide kanten is. Dat betekent echter nog niet dat een vrouw ook gelijk seks met je wilt! Daarvoor moet je nog iets meer je best doen.

Het belangrijkste hierbij is vertrouwen. Een vrouw gaat nooit met een man mee naar huis die ze niet vertrouwt. Zorg dus dat je persoonlijke gesprekken met haar hebt. Leer haar kennen, en vertel intieme, persoonlijke informatie over jezelf. Hoe meer je dit doet, hoe groter de kans dat ze seks met je wilt hebben op de eerste date.

Wees dus ook zo eerlijk mogelijk. Probeer niet te liegen of om dingen heen te draaien, want dan kan ze je gaan wantrouwen. Je hoeft ook weer niet álles over jezelf te vertellen, maar laat haar in elk geval een kijkje in je privéleven nemen. Dat vergroot je kansen op seks op de eerste date.

Je kunt echter niet afwachtend blijven tot zij de eerste stap zet. Jij weet al zeker dat je seks met haar wilt. En hoewel het stereotype dat alleen mannen seks willen op de eerste date achterhaald is, zijn het (helaas) nog steeds de mannen die het initiatief moeten nemen.

Vind je het moeilijk om vrouwen te benaderen?

Werken aan je sociale zelfvertrouwen zou dan een goede eerste stap kunnen zijn.

Als je je sociale zelfvertrouwen op orde hebt dan zal de angst om gesprekken te beginnen sterk verminderen.

Klik op de link hieronder om er meer over te ontdekken:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

Stap 3: Wees seksueel tegen haar

Op de eerste date moet je moet zelfverzekerd overkomen, en je intenties aan haar laten blijken, zonder direct te zeggen dat je seks met haar wilt.

Een vrouw verwacht namelijk dat jij je best doet om haar te versieren.

seks-eerste-date3Hoe doe je dit? In de eerste plaats moet je zoeken naar mogelijkheden om haar aan te raken. Aanrakingen zijn het belangrijkst om een fysieke vertrouwensband op te wekken. Als je haar tijdens de date niet af en toe aanraakt, krijgt zij namelijk niet het idee dat je seks met haar wilt.

Probeer haar dus op een subtiele manier aan te raken. Streel over haar schouders als je haar jas aanneemt, leg je hand op haar knie als je iets vertrouwelijks vertelt, of geef haar een zachte stomp op haar arm wanneer ze een grapje maakt. Het zijn kleine dingen, maar ze vallen zeker op bij haar.

Daarnaast moet je niet preuts doen over seks. Dat is immers wat je wilt bereiken. Schuw het onderwerp dus niet, maar begin ook niet uit het niets over wat voor standje ze het lekkerst vindt. Maak af en toe een dubbelzinnige opmerking, en als ze zelf iets zegt over seks, kun je best doorvragen.

Stap 4: Zo neem je haar mee naar huis

Dit is de lastigste stap. Je moet haar meenemen naar huis, zonder dat je aan haar vraagt of ze seks met je wil hebben. Er is namelijk geen ruimte voor vragen: jij bent de man, jij bent de baas, jij leidt haar naar je huis toe.

seks-eerste-date4

Dat betekent natuurlijk niet dat ze geen ‘nee’ kan zeggen. Je gaat haar niet dwingen om mee naar huis te gaan. Wat je wél doet, is haar naar je huis meenemen, zonder expliciet te zeggen wat jullie gaan doen. En dat doe je zo:

 • Als jullie in een kroeg of café zijn, zeg dan even dat je naar de wc gaat;
 • Nadat je naar de wc bent geweest, ga je afrekenen – je bent immers een gentleman (en je kan altijd nog een Tikkie sturen ????)
 • Je doet je jas aan en zegt tegen je date: “ga je mee?”;
 • Zij, een beetje overweldigd, kan nu alleen zeggen: “ja is goed!”

Zo kun je haar op een hele simpele manier overtuigen om met je mee te gaan, zonder direct te zeggen waar jullie heen gaan. Vervolgens gaan jullie lopen – en als het goed is, duurt het niet lang tot jullie langs jouw huis komen. Daar heb je immers voor gezorgd in stap 1.

Stap 5: Haar mee naar binnen uitnodigen

Jullie zijn nu voor jouw huis, het is het moment van de waarheid. Je moet zorgen dat ze met je mee naar binnen gaat. Hoe je dat doet, hangt af van hoe de date is gegaan.

Je kan namelijk aan haar gedrag tijdens de date peilen of zij ook al zin heeft in seks.

seks-eerste-date5Reageerde ze goed op jouw grapjes? Kijkt ze je steeds indringend aan, en raakt ze jou ook bewust aan? Zit ze met je te flirten (bijvoorbeeld door deze signalen af te geven)? Dan is de kans heel groot dat zij ook wel zin heeft in een potje seks. Je kunt dan bijvoorbeeld vragen of ze nog wat wil drinken binnen. Zij snapt dan wel wat jouw intenties zijn.

Soms is een vrouw echter wat terughoudender. Ze weet bijvoorbeeld nog niet of ze wel seks met je wil, of ze kan goed haar intenties verbergen. Je kunt dan zeggen dat je even iets moet pakken van thuis, bijvoorbeeld je jas. Vervolgens vraag je of ze mee naar binnen gaat – de kans is groot dat ze dit niet zo erg vindt.

Als jullie dan binnen zijn, biedt je haar wat te drinken aan. Zeg bijvoorbeeld dat je het te koud vindt om verder te wandelen, of dat je een hele goede wijn hebt die je met haar wil drinken. Hoe dan ook, bedenk een (geloofwaardig) smoesje om te zorgen dat ze bij jou thuis wil blijven.

Het kan zijn dat ze écht niet met je mee naar huis wil. Soms is de klik er gewoon niet, of is ze heel principieel en wil ze niet met je naar bed na een eerste date. Dat kan, en dat is haar goed recht. Neem dan beschaafd afscheid en vraag of ze zin heeft om binnenkort weer af te spreken. Als je haar leuk genoeg vindt, kun je ook genoegen nemen met seks op een tweede date!

Stap 6: Escaleren naar seks

Je bent er nu bijna: je hebt haar een leuke date bezorgd, en je hebt haar genoeg verleid om haar mee te laten gaan naar je huis. Maar: je bent er nog niet! Je moet haar nog het bed in krijgen! Eigenlijk is dat nu niet zo moeilijk meer: als ze al zover met je mee is gegaan, doet ze dat niet omdat ze alleen heel benieuwd is naar die fles wijn van je.

seks-eerste-date6Die fles wijn is trouwens geen slecht idee. Door alcohol te drinken, raken jullie allebei wat losser. Daarnaast associëren mensen alcohol met plezier, ontspanning en losgaan – precies wat je wilt op dit moment. Maak het alleen niet te bont – straks krijg je een ‘whiskey dick’ en krijg je hem niet meer omhoog!

Ga (dicht) naast elkaar op de bank zitten met de wijn en praat verder. Hoe dichter jullie bij elkaar zitten, hoe groter de kans dat jullie daarna seks gaan hebben. Probeer haar tijdens het gesprek weer aan te raken. Nu mag dat iets minder subtiel – je legt niet gelijk je hand op haar borst, maar als je hem bijvoorbeeld op haar knie legt, mag je hem daar best wat langer laten liggen.

Zo kunnen jullie een tijdje blijven praten, tot je een goed moment ziet om haar te zoenen. Dit klinkt heel spannend, en dat is het ook, maar op een gegeven moment moet je dat gewoon proberen.

Je hebt haar de hele date al laten blijken dat je seks met haar wilt, het zoenen komt dan dus niet zo onverwachts voor haar.

Daarnaast zijn jullie waarschijnlijk lichtelijk aangeschoten, dus zal het voor jou minder spannend zijn en zal zij eerder instemmen. Gefeliciteerd! Je hebt haar nu zover gekregen om seks met je te hebben – na het zoenen zal alles vanzelf gaan.

Stap 7: Wat doe je na seks op de eerste date?

seks-eerste-date7Als alles goed is gegaan, hebben jullie fantastische seks gehad na de eerste date. Maar wat doe je daarna? Ga je afspreken voor een tweede date? Of vind je het wel mooi geweest en hou je het bij een one night stand?

Wat je ook doet, zorg dat je ook in de ochtend een gentleman bent. Maak ontbijt voor haar, met koffie of thee, of misschien een lekker sapje. Zorg ervoor dat ze met een goed gevoel naar huis gaat. Het liefst heb je de dag na je date niets gepland, zodat jullie rustig wakker kunnen worden.

De reden hiervoor is dat vrouwen vaak een schuldgevoel kunnen krijgen na een one night stand.

Ze zijn bang dat ze als een ‘slet’ worden gezien, en kunnen ook aan zichzelf gaan twijfelen. Door goed voor haar te zorgen in de ochtend en haar niet zomaar uit je huis te zetten, geef je haar een beter gevoel over zichzelf.

Daarna moet je zelf bepalen wat je verder met de date wilt. Het voordeel van seks op de eerste date is dat je nu weet of jullie op seksueel gebied bij elkaar passen. Misschien was de seks helemaal niets, en was er totaal geen connectie. Dan is het prima om het hierbij te laten, en verder geen contact met haar op te nemen.

Vond je de seks juist fantastisch, en heb je wel zin in meer? Dan kun je met haar in contact blijven. Je kunt het dan verder aankijken. Misschien wilde zij ook alleen een one night stand; dan kom je daar snel genoeg achter. Als zij het juist ook heel leuk vond samen, zit er misschien wel meer in. En de enige manier om daarachter te komen, is door seks te hebben op de eerste date!

Krijg het zelfvertrouwen dat je altijd al had willen hebben binnen 30 dagen

Simon Zomerdijk heeft een methode ontwikkeld om snel meer zelfvertrouwen te ontwikkelen. Je leert een hele reeks technieken om je zelfvertrouwen te ‘boosten’!

Er is geen enkele goede versierder die geen zelfvertrouwen heeft.

Zelfvertrouwen zit namelijk achter elke goed uitgevoerde versierpoging.

Als je zelfvertrouwen op orde is, dan zal je automatisch de juiste lichaamstaal uitstralen en de juiste woorden zeggen.

Bekijk Simon’s unieke aanpak en ontdek direct of het voor jou werkt:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

2 Reacties op "7 Essentiële Stappen voor Seks Op de Eerste Date"

 1. ggggg says:

  lekkere tips ga ze gelijk gebruiken

 2. sven says:

  klink goed ik zal het in praktijk brengen straks, laat je de uitslag weten ;-)

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

prediksi bola hari ini situs togel deposit qris Pascol4d Pascol4d Pascol4d bandar togel terpercaya 2023 rtp pascol4d rtp gacor pascol4d Pascol4D Pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto MICIN4D KARI4D situs togel gacor pascol4d