7 Meest Foute & Grappige Openingszinnen voor op Tinder

Sommige mensen hebben er een hekel aan, andere mensen zweren erbij: openingszinnen. Wat je ook van ze vindt, op Tinder heb je weinig keus. Je moet met één berichtje een goede eerste indruk maken, en met “hey” zul je er niet komen. Aangezien openingszinnen toch al een beetje fout zijn van zichzelf, kun je in mijn ervaring het beste maar gewoon meteen met een foute openingszin beginnen.

Maar hoe weet ik nou wanneer een openingszin té fout is, en wat nou als ik geen inspiratie heb? Daar zal ik jou in dit artikel mee gaan helpen. Ik ga een aantal leuke, grappige en foute openingszinnen bespreken die naar mijn ervaring een goede kans op succes hebben, zodat je een leuke eerste indruk maakt op je Tindermatches. Ik zal bij elke openingszin bespreken waarom ze zo goed werken, maar als je alleen geïnteresseerd bent in de zinnen zelf, dan gaat het om de volgende:

  • “Shit, ik ben mijn telefoonnummer kwijt! Mag ik die van jou?”
  • “Jouw vader is een dief. Hij heeft alle sterren uit de hemel gestolen, en in jouw ogen gestopt”
  • “Ik kom net uit de sportschool, zullen we even douchen?”
  • “Heb je een pleister voor me? Want ik ben net héél hard voor je gevallen”
  • “Ken jij nog een slechte openingszin?”
  • “Kun je me helpen? Ik ben verdwaald in je ogen!”
  • “Vind je mij dik in deze schoenen?”

Openingszin 1: “Shit, ik ben mijn telefoonnummer kwijt! Mag ik die van jou?”

Bij deze zin raad ik je aan om deze als twee of drie losse berichten te sturen. Het is namelijk op Tinder belangrijk dat je de aandacht trekt tussen alle berichten die een vrouw ongetwijfeld naar haar hoofd geslingerd krijgt. En er zijn maar weinig berichten die meer de aandacht trekken dan een berichtje met het losse woord “shit!“.

Daarnaast is dit zo’n slechte grap dat het eigenlijk meteen duidelijk is dat je niet serieus bent, en dat is de kern van een goede, foute openingszin. Zij moet zien dat jij niet écht zo’n sukkel bent die dit serieus zou bedoelen, maar iemand die er de humor van inziet om zulke slechte openingszinnen te gebruiken. Dat is hoe een grappig gesprek op gang komt, zodat je meteen in de juiste stemming bent.

Het is ook een goede openingszin, omdat hij niet agressief is. Veel foute openingszinnen zijn erg grof, en gaan op een vrij agressieve wijze meteen over haar lichaam. Sommige vrouwen zullen dat niet zo erg vinden, maar anderen voelen zich hierdoor enigszins geïntimideerd. Ik zou het daarom in ieder geval niet aanraden als opener.

Ondanks het feit dat deze zin niet erg agressief overkomt, maak je wel meteen duidelijk dat je interesse in haar hebt, en dat is natuurlijk een belangrijke functie van een openingszin. Je hebt haar hopelijk aan het lachen gemaakt, je hebt aangegeven dat je haar wel ziet zitten, en ze voelt zich op haar gemak. Een ideale basis voor een verder gesprek dus.

De beste Tinder openingszinnen gratis ontvangen?

De meeste mannen worden genegeerd op Tinder, vaak omdat ze de meest saaie en kansloze openingszinnen gebruiken.

Klik hier en ontdek de 50 beste Tinder openingszinnen waar vrouwen wél op reageren.

Openingszin 2: “Jouw vader is een dief. Hij heeft alle sterren uit de hemel gestolen, en in jouw ogen gestopt”

Misschien krimp je al wel een beetje ineen als je deze zin leest, omdat hij wel héél slecht is. Waarschijnlijk moest je er daarom ook wel enigszins om lachen, en dat is de kracht van een goede, foute openingszin: je lacht niet omdat de grap goed is, je lacht omdat de grap slecht is. Ook hier geldt weer wat voor de vorige zin gold: deze grap is zó slecht, dat ze metéén door zal hebben dat je het niet serieus bedoelt.

Ik raad je ook hier weer aan om deze zin als twee losse berichten te sturen. Als je eerst los de zin “jouw vader is een dief” stuurt, dan zal ze een beetje in de war zijn, en waarschijnlijk iets sturen als “huh?”. Je bent dan eigenlijk al een gesprek aan het voeren, dus sta je al met 1-0 voor. Bovendien heb je meteen haar interesse te pakken, omdat ze wil weten waar dit verhaal heen gaat.

Ik zou je wel aanraden om een smiley achter deze zin te zetten, zodat het écht duidelijk is dat je het niet al te serieus neemt. De kans is klein, maar het zou kunnen dat ze anders denkt dat je dit oprecht een heel goede grap vindt, en de kans dat ze vervolgens nog interesse in je heeft, acht ik niet heel groot. Het is dus belangrijk dat ze kan zien wat je intenties zijn.

Openingszin 3: “Ik kom net uit de sportschool, zullen we even douchen?”

Nu komen we aan bij een openingszin die iets suggestiever is dan de vorige twee. Waar er nog weinig seksueels aan die zinnen was, plant je met deze zin toch wel bepaalde ideeën in haar hoofd. Ze zal waarschijnlijk niet anders kunnen dan fantaseren over jouw lichaam, en je hebt meteen duidelijk gemaakt dat ze jouw lichaam wel zou kunnen hebben. Het kan haast niet anders dan dat dat haar aan het denken zet.

Wat ik mooi vind aan deze zin, is dat hij nog steeds niet echt agressief is, en tóch seksueel. Dat is wat mij betreft de ideale balans als je in iemand geïnteresseerd bent. Het is moeilijk om aan te geven dat je seksueel beschikbaar bent zonder dat je meteen overkomt als een eng persoon, maar met zinnen als deze kan dat vaak tóch lukken.

Met deze zin laat je ook zien dat je humor hebt en creatief bent. Wat mij betreft zit deze zin een beetje tussen de openingszinnen die zo slecht zijn dat ze weer goed zijn, en een daadwerkelijk grappige opmerking. Hierdoor laat je zien dat je grappig bent, maar dat je geen doodvermoeiend woordgrappenkanon bent.

Openingszin 4: “Heb je een pleister voor me? Want ik ben net héél hard voor je gevallen”

Als je deze zin zo leest, dan zul je vast denken: Jezus, dit is wel ongeveer het meest cliché van alles wat je zou kunnen zeggen. Het klinkt misschien een beetje gek, maar dat is precies de reden dat deze zin zo goed werkt. Het is al lang niet meer zo dat ook maar iemand deze zin serieus zou gebruiken, en het is dus meteen duidelijk dat je eigenlijk het idee van deze openingszin uitlacht.

Het is op zichzelf al grappig om slechte openingszinnen samen uit te lachen, en bovendien kan dit het startsein zijn om slechte openingszinnen uit te wisselen. De leukste Tindergesprekken die ik heb gehad, zijn de gesprekken waar we elkaar eerst om de oren slaan met de slechtste openingszinnen die we kennen, voordat er een echt gesprek begon.

Aan de andere kant is deze openingszin ook wel weer lief. Ze zal meteen snappen dat je dit niet serieus bedoelt, maar je zou het ook niet zeggen als er geen kern van waarheid in zat. Hierdoor zal ze zich waarschijnlijk toch wel een beetje gevleid voelen, en dat is natuurlijk een goede basis als je uiteindelijk wil dat iemand ook interesse in jou zal krijgen.

Openingszin 5: “Ken jij nog een slechte openingszin?”

Zoals ik net al zei, is er weinig zo leuk als het uitwisselen van slechte openingszinnen, en is dat bovendien een erg goede basis voor een leuk gesprek. Je kan dat op gang proberen te brengen door zelf met de meest foute openingszin te komen die je kan bedenken, maar je kan natuurlijk ook gewoon meteen vragen of zij er zelf nog één kent.

Waarschijnlijk zal ze dit wel een leuke opening van het gesprek vinden, omdat het erg creatief overkomt. Waarschijnlijk heeft ze elke openingszin al wel eens gehoord, en weet ze inmiddels precies hoe Tindergesprekken meestal verlopen, dus het kan heel leuk overkomen als jij er ineens een heel andere twist aan geeft. Hierdoor zal ze waarschijnlijk meteen al meer interesse in jou hebben.

Bovendien laat je ook zien dat je geïnteresseerd in haar bent, als persoon. Je bent benieuwd of zij nog wat te zeggen heeft, in plaats van dat je (zoals de meeste mannen) meteen over jezelf begint. Dat is iets wat ze waarschijnlijk bedroevend weinig tegenkomt op Tinder, dus zal ze het ook meteen leuker vinden om een gesprek met je te voeren.

Je moet natuurlijk wel zorgen dat je zelf ook daadwerkelijk een paar openingszinnen paraat hebt, want anders zal er van het gesprek natuurlijk weinig terecht komen; dan stuurt zij een slechte zin, zeg jij “haha”, en is het gesprek alweer dood. Een beetje voorbereiding is dus key als je deze zin wilt gebruiken.

Openingszin 6: “Kun je me helpen? Ik ben verdwaald in je ogen!”

Ook dit is weer een openingszin waarvan ik je aanraad om hem als twee losse berichten te versturen. Als je begint met de vraag “kun je me helpen?”, dan heeft ze waarschijnlijk meteen al wel door dat je niet écht hulp nodig hebt, maar er is een goede kans dat je wel haar nieuwsgierigheid hebt geprikkeld. Er is zelfs een redelijke kans dat ze al een reactie stuurt, en dan heb je eigenlijk al een gesprek op gang.

Als je dan vervolgens met het tweede deel van de openingszin komt, zal ze enigszins verrast zijn. Omdat ze al een mogelijke openingszin zag aankomen, zal ze ook niet geïrriteerd zijn, en is de kans daarom groter dat ze het wel grappig zal vinden. Zo is ze meteen in de juiste mindset om door jou versierd te worden.

Ook hier geldt weer dat deze zin zo afgezaagd is, dat ze eigenlijk wel móet begrijpen dat je het niet serieus bedoelt. Hierdoor zal ze je niet als een sukkel zien, en is de kans groter dat ze om je openingszin kan lachen. Wat hier óók weer geldt, is dat het best een lieve openingszin is: hoe afgezaagd het is, het gaat wel over haar, en je zal het vast niet helemáál voor niks zeggen. Dit maakt dat ze waarschijnlijk meer voor jou open staat.

Openingszin 7: “Vind je mij dik in deze schoenen?”

Misschien dat je dit een tenenkrommend slechte grap vindt, maar hé, je hebt zelf geklikt op een artikel over foute openingszinnen. De grap zelf is misschien niet heel grappig, maar wat je met deze vraag wél laat zien, is dat je zelfspot hebt. Als je een beetje met jezelf kan spotten, heb je vaak juist meer zelfvertrouwen, en de meeste vrouwen zullen dat meteen herkennen en grappig vinden.

Wat je met deze zin bovendien ook meteen doet, is haar actief betrekken bij het gesprek vanaf de eerste zin. Het is namelijk niet alleen een grap, maar ook een vraag, en een vraag vraagt om een reactie. De reactie zal natuurlijk niet heel serieus zijn, maar het enkele feit dát ze waarschijnlijk wel zal reageren, maakt dat er meteen een gesprek op gang komt.

Omdat je deze grap óók wel serieus zou kunnen bedoelen, raad ik je ook bij deze zin weer even aan om weer een emoji te sturen om te laten blijken dat dat niet écht zo is. Je wil natuurlijk niet overkomen als een raar mannetje dat in zijn eentje loopt te giechelen om de meest flauwe moppen.

Dat waren ze dan, 7 foute en grappige openingszinnen voor op Tinder die het ondanks hun foutheid toch wel goed zullen doen. Ik wens je veel succes met het in de praktijk brengen van deze zinnen, en ik hoop dat je er een aantal leuke dates of misschien nog wel wat meer aan over weet te houden! Ik wil je nog wel even op het hart drukken dat de meeste vrouwen nu eenmaal heel veel matches krijgen op Tinder, zeker als ze vrij aantrekkelijk zijn. Laat je dus niet meteen uit het veld slaan als je aanpak een paar keer niet werkt, want er zijn nog meer dan genoeg andere vissen in de zee!

Zo krijg je meerdere dates en one-night-stands per week via Tinder

Meer succes op Tinder?

Veel mannen maken dezelfde domme fouten die hen er van weerhouden écht succes te krijgen op Tinder.

Ontdek hoe wij 193 dates hebben gehad via Tinder met een match- en chatsysteem dat KRANKZINNIG goed werkt.

Leer het revolutionaire 3-stappenplan van het Tinder Date Systeem en krijg het succes wat je altijd al had willen hebben.

Tinder Date Systeem Risicovrij Uitproberen »»

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

prediksi bola hari ini situs togel deposit qris Pascol4d Pascol4d Pascol4d bandar togel terpercaya 2023 rtp pascol4d rtp gacor pascol4d Pascol4D Pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto MICIN4D KARI4D situs togel gacor pascol4d