3 Simpele Stappen voor Squirten / Spuitend Klaarkomen + Lesje Anatomie

Alle vrouwen kunnen spuitend klaarkomen.

Als je weet hoe je de g-spot van een vrouw stimuleert dan zal ze spuitend klaarkomen. De meeste vrouwen die het hebben ervaren vinden het g-spot spuitorgasme het meest lekkere orgasme dat ze ervaren.

Krijg dit onder de knie en vrouwen zullen je herinneren en met hun vriendinnen over jou praten.

Seksuele bevrediging is heel belangrijk in een gezonde relatie. Vaak als je je partner seksueel bevredigt dan zal ze niet vreemdgaan, je niet verlaten en zal ze als beloning zorgen dat ook jij seksueel bevredigd bent.

Het heeft alleen maar voordelen om dit onder te knie te krijgen. Daarom zal ik in dit artikel het spuitend klaarkomen van een vrouw ontleden in drie simpele stappen.

Dit zijn stappen die iedereen onder de knie kan krijgen (jij dus ook).

Spuitend klaarkomen stap #1: Voorspel

Dit is misschien wel de belangrijkste stap om een vrouw lekker spuitend te laten klaarkomen.

Des te opgewondener ze is voor je begint aan de g-spot stimulatie des te meer kans dat ze een spuitend hoogtepunt krijgt.

Om deze reden moet je veel aan voorspel doen.

De meeste mannen kunnen makkelijk drie keer zo lang aan voorspel doen voor ze seks hebben. Dus neem je tijd met het zoenen.

Streel haar hele lichaam, zoen haar hele lichaam, raak haar overal aan.

Beweeg je langzaam over haar heen met je handen.

Zoen haar nek en plaag haar.

Misschien is ze niet heel zelfverzekerd, om deze reden ga je haar complimenteren over hoe mooi en aantrekkelijk je haar lichaam vindt. Hierdoor wordt ze comfortabeler en kan ze makkelijker spuitend klaarkomen.

Ik kan niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het is dat je je tijd neemt voor het voorspel. Ze moet bij wijze van spreken de kleding van jouw lijf afscheuren.

Na het voorspel kun je beginnen haar te beffen of te vingeren.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Spuitend klaarkomen stap #2: Voorspel van de g-spot

Naarmate ze meer opgewonden wordt, wordt ook haar g-spot gevoeliger.

Voorspel bij de g-spot vergroot de kans dat ze ervan klaarkomt, ook bouwt het de spanning op waardoor ze lekkerder klaarkomt en de kans groter is dat ze spuitend zal klaarkomen.

Hier zit de g-spot:

http://www.dreamstime.com/-image7083880

Ongeveer 5 à 7 centimeter naar binnen toe (afhankelijk van de vrouw) zit richting de voorkant de g-spot zoals afgebeeld is op de plaatjes.

In deze stap is het de bedoeling om de g-spot voorzichtig te teasen en te stimuleren.

Je kunt licht drukkend cirkeltjes maken, wegvegende bewegingen of juist kom hier vegende bewegingen over de g-spot maken.

In deze stap gebruik je hier maar één vinger voor.

Een g-spot hoogtepunt geven kan soms een tijd duren en kan vermoeiend voor je zijn. Om deze reden is het nuttig om zoveel mogelijk energie te besparen met haar te stimuleren voordat je harder haar g-spot begint te stimuleren en te mikken op een spuitend hoogtepunt.

Stimuleer haar dus ook op andere manieren, bijvoorbeeld door te beffen, haar clit te stimuleren of haar rustig te vingeren.

Bouw het op en stimuleer steeds meer haar g-spot.

Spuitend klaarkomen stap #3: Intense g-spot stimulatie

Nu je veel voorspel hebt gedaan, zij erg opgewonden daarvan is geworden en heel erg veel zin heeft gekregen in g-spot stimulatie is het tijd om haar spuitend klaar te laten komen.

Na het beffen en vingeren ga je met twee vingers naar binnen. Meestal is een vegende kom hier beweging over de g-spot de beste methode om een vrouw te laten spuiten.

Bouw het langzaam op en ga steeds harder over haar g spot heen en weer.

Let goed op haar om te zien of ze het lekker vindt. Er bestaat ook een té harde stimulatie dus let daar ook op.

Je kunt haar ook beffen tijdens de g-spot stimulatie.

Je kunt af en toe wisselen van techniek om haar g-spot te stimuleren.

Je kunt rondjes draaien, omhoog en omlaag drukken richting haar buik, weg vegen, naar je toe vegen, veel druk, weinig druk, langzaam, snel, etc.

Wat het beste werkt verschilt per vrouw.

Bij sommige vrouwen is het het beste als ze niet weet dat je haar een g-spot hoogtepunt wilt geven.

Bij sommige vrouwen kan het juist handig zijn als je zegt dat je haar een g-spot hoogtepunt wilt geven want dan kan ze je helpen, ze kan dan bijvoorbeeld zeggen wat lekker voelt en of ze denkt dat je haar g-spot aanraakt.

Als ze bijna komt dan ga je op hetzelfde tempo, met dezelfde snelheid en druk door tot ze klaarkomt.

Je zal misschien merken dat de g-spot opzwelt zodra ze bijna komt. Als ze komt trek je je vingers eruit en zal je zien dat er vocht(geen urine) uitstroomt/-spuit.

Eén van de voordelen van een g-spot hoogtepunt is dat vrouwen er makkelijk meerdere op een avond kunnen hebben. Vaak is het zo dat als ze één g-spot hoogtepunt hebben gehad dat de tweede nog makkelijker is te krijgen.

Het is zeker de moeite waard om vrouwen een g-spot hoogtepunt te geven. De meesten hebben het namelijk nog nooit gehad, zullen het als een unieke ervaring beschouwen en nooit vergeten.

Succes met haar heerlijk spuitend te laten klaarkomen en pas op dat je het niet in je gezicht krijgt ;-).

2 aantrekkelijke vrouwen doen voor (& leggen uit) hoe je moet zoenen

Klik direct op de video en leer hoe jij een zoengod wordt.

drsm-zoenvideo-570

2 Sexy Actrices Laten Per Video Alles Zien Over Een Ster Worden in Bed

Ontdek in De Revolutionaire Seks Methode alles over de beste technieken om een ster te worden in bed.

Samen met een acteur doen twee actrices allerlei verschillende technieken en tips voor.

Zodat jij binnen de kortste keren(net als in de video), je partner kan laten sidderen van genot.

beftechnieken, sekstechnieken,standjes, mentale stimulatie technieken, alles wordt expliciet voorgedaan.

Klik hier om risicovrij het videoprogramma uit te proberen.

80 Reacties op "3 Simpele Stappen voor Squirten / Spuitend Klaarkomen + Lesje Anatomie"

 1. lovelygrirllie says:

  Heey, ik ben een vrouw en geloof het of niet ik ben geen. Eén keer klaargekomen in me hele leven en ik ben de eerste bij mijn vriend. Ik heb twee vriendjes voor hem gehad. Hoe kan ik hem het beste laten zien en voelen hoe hij met zijn vinger bij mijn g spot moet komen. En mij met sex kan laten klaarkomen dat is mijn. Vraag xx een mEisje de heel Onzeker is of ze het wel goed doet en Bijna geen plezier meer heeft in sex.

  • alie says:

   ik doe het als volgt mijn vriend onder en ik er lekker boven op dan gaat hij er wel lekker diep in hij past dan de bekkenbodem therapie toe ik kom dan zelf 3 keer klaar binnen 20 tot 30 minuten zonder dat hij hem er uit haalt en zelf klaar komt dit is echt spuiten voor mij.
   dit is het proberen waardt hoor

  • Gino says:

   hoe kan ik me vriendin spuitend laten klaar komen als ik niet van haar me vingers er in mag stoppen ik mag alleen aan haar clit zitten !!!!!!

   • Jonathan Johnson says:

    Dat gaat hem niet worden nee en voor 2 redenen:

    1) Als je een vrouw nog niet mag vingeren, betekent dat ze zich nog totaal niet op haar gemak bij je voelt in bed en dat is toch wel noodzakelijk bij een spuitend orgasme.

    2) Als je haar niet kan vingeren, kan je heel moeilijk haar g-spot stimuleren dus dat gaat hem niet worden.

   • beffy says:

    hoi gino
    doe het met de zachte en sensuele aanpak.
    geef haar een yoni-massage. daar gaat elke vrouw voor door het lint. neem het van me aan. deze massage staat op het net. ga daarna verder met haar g-spot en gegarandeerd als je de yoni-massage goed uitvoerd dat ze je alles toelaat. deze massage is nog niet zo bekend hier maar gegarandeerd succes. deze massage neemt minimaal 1h tot 1h30 van je tijd maar denk wel dat het de bedoeling is om je vriendin maximaal te laten genieten.
    gegarandeerd succes.
    grts
    beffy

 2. lovelygirl says:

  Heey, ik ben een vrouw met een probleem. Ik ben nog nooit klaar gekomen ik heb al sex vanaf me 17 maar nog nooit orgasme gehad nu heb ik ds een vriend die ik heb. Ontmaagd maar ik vind het zo erg dat hij zo veel moeite doet om mij klaar te laten komen maar ook hem lukt het niet, hoe kan ik hem het beste uitleggen hoe hij daar voor kan zorggen hij wil het en ik oook heel erg x een vrouw die heel onzeker is en heel erg twijfelt aan zichzelf

  • Jonathan Johnson says:

   Hoe meer druk je op de situatie legt, hoe kleiner de kans is dat je gaat klaarkomen.

   Het beste is om de ene keer wat vragen te stellen tijdens de seks om ervoor te zorgen dat je de ander beter bevredigd maar de andere keer juist helemaal niet aan het praten bent over de seks maar VOLLEDIG in het moment zit.

   Mannen willen graag vrouwen hoogtepunten geven, al helemaal als de vrouw aangeeft moeilijk te kunnen klaarkomen. De fout die ze dan maken is om tegen de vrouw te zeggen dat ze er alles aan doen om haar te laten klaarkomen, waardoor de druk op de vrouw alleen maar groter wordt.

   Een man moet niet vertellen dat hij de vrouw hoogtepunten gaat geven, hij moet gewoon zijn best doen zonder dat te vertellen.

   • Ann says:

    Ik kan spuitend klaarkomen, maar het doet een dag later pijn bij t plassen. Het gevoel van een blaasontsteking? Is dat normaal?

    • Dewalt says:

     Bekkenbodemspieren trainen, ook wel kegeloefeningen (bij vrouwen) genoemd. De pijn bij het plassen kan spierpijn zijn.

   • ibbis says:

    Meid maak je niet druk, gewoon genieten van wat je wel voelt en lekker vind. Klaarkomen is niet het belangrijkste, geen groot punt van maken. Ik ben in de 40 en ben doordat ik mijn lijf beter ken en veel zelf aan de slag te gaan (met mijzelf) voor spuitend klaargekomen. Nu ik het zelf een paar keer heb gedaan, gaat het nu ook als ik seks heb. Ik kwam wel klaar maar nooit spuitend.

  • Sandra says:

   Leer eerst je eigen lichaam kennen. Ga eens met een vinger bij jezelf naar binnen en probeer de ontdekken wat je lekker vindt. Je moet denk ik eerst je eigen lichaam leren kennen voordat je aan je partner kunt aangeven wat je lekker vindt.

  • Dustin says:

   hey, ik ben een jongen. en ik wil graag me vriendin goed en fijn laten klaarkomen. ik weet niet zo goed hoe ik dat moet doen. Als ik d'r hard vinger komt ze wel klaar. Alleen ik zou het een x spuittend willen mee maken. heeft iemand tips voor mij?

   • beffy says:

    hoi dustin
    ik hierboven al een reactie gepost volg deze en ik garandeer je succes.
    maar neem er vooral je tijd voor.
    ik kan er mij zonder probleem enkele uren mee bezig houden.
    grts
    beffy

  • anoniempjee says:

   je moet je niet te veel focussen op klaarkomen vrij een beetje met hem en speel wees niet bang DUS BELANGRIJK denk niet aan klaarkomen maar laat je gwn meeslepen xx anoniempjee

 3. Bedankt says:

  Wow, dit is echt super handig. Nu kan ik eindelijk de man zijn die vrouwen nooit zullen vergeten. Bedankt! Ik ga er snel vandoor om de stoutste dromen van vrouwen waar te maken.

 4. Anonym says:

  Ga ik zeker uitprobere.... echt bedankt!!

 5. powergirl says:

  Hoi,Ik ben een vrouw en de moeder van 2 kinderen. ik heb wel ooit soort van plassend gevoel, nooit die klaarkomt. Alsof ik niet genoeg ontspannig ben. wat had ik eigenlijk dan moeten? Gewoon ogen dicht en denkt niks aan of die klaarkomt? Ja voor mij is echt moeilijk en heb nog noooit ervaring.

  ja ben erg onzeker over mezelf...

  • Jonathan Johnson says:

   Ga anders eerst naar de wc voordat je seks hebt, want dan weet je zeker dat het plassende gevoel daarna geen urine is.

   Je moet je inderdaad kunnen laten gaan zonder schaamtegevoel. Pas dan ga je echt een spuitend hoogtepunt ervaren.

   Zolang je bang bent om het bed vies te maken of iets dergelijks, gaat het een moeilijke zaak worden.

   • powergirl says:

    Nee, ik ben juist niet bang om het bed vies te maken. Alleen hoe ik klaarkom, dat wel! jouw tip is wel goed idee, om eerst naar de wc te gaan en dan weet ik zeker dat het niet plassende is. Wens me succes, want mijn vriend komt straks hier en hier wat romanisch, dan zie ik wel of het wel succes is . hi hi

    • beffy says:

     hoi powergirl
     eerst naar de wc gaan is al goed om het onderscheidt te maken want een spuitorgasme voelt aan alsof je moet plassen daar is je probleem bij je.
     ontspan je en laat het door je heen gaan.
     veel succes en vooral geniet ervan
     grts
     beffy

  • Prince says:

   Je moet nooit onzeker zijn van jezelf, je moet je klaar voelen voordat je gaat vrijen. Als je sext en je partner doet het niet echt goed doe je ogen dicht en fantaseer....

 6. Arie75 says:

  Ik ben een nl man . Als ik een vrouw lig te neuken . En ik heb een volle zak . Dan spuit ik na 4 minuten . Weet iemand wat ik kan doen , om langer te neuken en later te spuiten

  • Dustin says:

   als je later wilt klaarkomen. dan moet je voor dat het meisje of je vriendin komt je aftrekken. en als je het gevoel hebt dat je bijna klaarkomt, dan moet je stoppen. en als je seks hebt, dan moet dat langer duren voordat je klaarkomt

  • cockbull says:

   Na klaar gekomen te zijn gewoon weer opnieuw beginnen.
   De tweede keer duurt meestal wat langer.
   En als je het lukt, dan ga je voor een derde keer...
   Dan zul je zeker zien dat het langer duurt.

  • Whoopi says:

   Aangezien wij niet in sexfilms meespelen zijn wij opgewondener dan normaal en willen graag klaarkomen maar ook doorgaan, glijmiddel gebruiken, dan neemt de gevoeligheid iets meer weg en kan je langer door neuken, of neem haar van achteren en kijk tv, kan je zomaar een 20 min neuken. Afleiding dus. En wat vaker neuken dan is je zak ook niet zo vol.

  • truus says:

   ja een verdovend zalfje gebruik doorgaands lidocaIne. mij vent en ik vrijen al 8 jaar niet meer om deze reden. Ik vind het erg en ga dus vreemd al die tijd. dus laat je gevoelsn los en zorg dat je vriendin niet vreemd gata en gebruikt zlaf. mijn vent wilde dat niet.

   • ibbus says:

    Of zoek een vrouw op die bij je past.
    Persoonlijk wordt ik heel geil van een man die snel klaar komt, geeft mij het gevoel van super vrouwelijk zijn. Ik heb gelukkig wel een man die vaker achter elkaar kan klaarkomen en meestal duurt het de tweede of derde keer inderdaad gewoon langer.
    Helaas voor hem kom ik dus ook snel klaar en ben het type afrollen pitten, hahaha.
    Er wordt hier behoorlijk stereotype gedacht en geschreven. Er zijn ook vrouwen die het helemaal niet fijn vinden dat uren aan hun lijf frunninken.
    Ik kom snel klaar, ook spuitend, houd niet van uren seks/ wordt er bij mij alleen maar rauw van, houd van er van dat een man snel klaarkomt en na het klaarkomen gewoon lekker tegen elkaar kruipen en slapen. Tevens 1 van de weinige vrouwen die klaarkomt van penetratie.

 7. samy75 says:

  hoi ik ben een man en ik heb deze techniek nu al een paar x geprobeerd bij mijn vriendin, alleen wil het maar niet lukken dat ze spuitend klaarkomt.
  ik heb haar ook verteld dat ze zich helemaal moest laten gaan en als ze het gevoel kreeg dat ze moest plassen het ook mocht laten gaan.
  als ik jullie techniek toepas bij haar wordt ze wel heel erg nat maar dan komt ze klaar en spuit ze niet, en daarna mag ik niet meer aan haar poesje zitten want die is dan te gevoelig! hoe zou ik haar toch spuitend klaar kunnen laten komen? want ik wil het haar wel een x mee laten maken.

  • Jonathan Johnson says:

   Heb je tegen haar gezegd dat je haar spuitend gaat laten klaarkomen?

   Zo ja, dat zou ik niet want dan komt er druk op de situatie waardoor de kans op spuitend klaarkomen klein is.

   Ik zou nooit tegen een vrouw zeggen: ik ga zo en zo laten klaarkomen... Je moet daar niet over praten, want een vrouw krijgt pas echt hoogtepunten als ze helemaal in het moment is.

  • Mo says:

   staand lukt ook heel goed....

 8. samy75 says:

  nee dat heb ik haar ook niet verteld alleen wel dat ze het gevoel kan krijgen dat ze moet plassen, en dat dat niet uitmaakt.

 9. Sandra says:

  Ik ben gisteren voor het eerst spuitend klaargekomen en niet een keer maar wel 4 keer. Ik was met mijn vriend in de sauna en we zaten alleen in wat wij noemen de regenton, infrarood sauna. Hij drong met zijn vingers naar me binnen en begon me wat te plagen, hij bewoog steeds sneller en intenser en toen voelde ik een intense gevoel en stroomde mijn vagina vol vocht. we keken elkaar intens aan en besefte dat ik spuitend klaarkwam. Daarna toen we thuis waren gebeurde het nog een paar keer omdat ik precies aanvoelde wat hij deed en hoe hij het moest doen. Spuitend klaarkomen voelt zo heftig, volgens mij kan iedere vrouw spuitend klaarkomen. Je moet je wel volledig ontspannen en op je gemak voelen en vertrouwen in elkaar hebben.

  • Vrouw says:

   Ik ben een vrouw van over de 50. Ik heb een hoogtepunt pas ervaren na mijn tweede kind (33 jaar). Dit spuitend klaarkomen is iets wat ik zo'n tien jaar geleden heb ontdekt. De ene man wil het proeven en/of komt er zelf op klaar, de andere vangt het op met een handdoekje. Gisteren heb ik het tijdens penetratie in mijn anus en dan mijn vingers in mijn vagina ook gehad. Even later zelfs helemaal zonder stimulatie (alleen zijn penetratie achter).
   Het is steeds lekkerder en leuker en makkelijker. Alle seks is al maar lekkerder.
   Je kunt ook beter kiezen met wie je het kunt en wil.
   Ervaring maakt meesters; geloof me!

   • caroline says:

    Hallo Vrouw.
    Ik ben 53 je hebt het over spuiters, nou dat gebeurt mij ook regelmatig wanneer mijn man (68) lekker met zijn vingers tegelijk van voren en van achter er ingaat, ook als hij met zijn penis mij van achter neemt dan krijg ik ook dikwijls een heftige spuiter, het heeft niets met leeftijd te maken je moet het gewoon doen wanneer jij en je partner er zin in hebben, bij ons gebeurt dat toch wel 2/4 maal per week daar blijf je jong bij.
    Veel sex plaizier

 10. Dustin says:

  wat ook heel lekker kan zijn voor een vrouw. lik d'r tepels, en ga rond te borsten met je tong. vinden ze heel fijn!!

 11. Spuiter says:

  Ik ben een vrouw van dertig en wat hier boven staat,klopt precies.voor de dames het voelt de eerste keer alsof je moet plassen,laat je gaan.hoe vaker je z'n orgasme hebt,hoe beter je het herkent.ik vind het heerlijk en ben blij dat deze kennis gedeelt word!Ik weet inmiddels exact aan te geven wat een man moet doen.
  :-)

 12. samy75 says:

  hoi spuiter

  ik ben nu al een tijdje bezig om mijn vriendin er ook één te geven !
  ze komt nu wel steeds vaker en heviger klaar en vind het ook steeds lekkerder worden dus dat is al fijn. maar een echte spuiter is er nog niet geweest maar het gaat wel steeds meer klotsen in haar vagina betekend dat miss wel dat hij er aan zit te komen? zo niet wat kan ik dan nog meer doen ?
  gr samy

  • R. (anon) says:

   hey dat klotsen is *het* moment dat je nog even door gaat totdat je vrouw, vriendin aangeeft dat het even goed is.

   Eigenlijk ben je dan al zover, als je je vingers voelt, dan is het vocht wat schraal, glijdt niet, en dat gebeurt het al.

   Wat jullie nog niet meemaken, is dat het in jouw gezicht komt en/of een meter verderop. Maar ze is echt al zover. Zeg het haar ook dat het gebeurt, dan ontspant ze steeds meer...

   succes en heb vooral veel love and pleasuren.

   R.

 13. R. (anon) says:

  all,

  als wat oudere single heb ik friends with benefits. Ja we doen het veilig, en allen kunnen en komen spuitend klaar.

  Het is al eerder gezegd -- het voornaamste probleem is het schaamtegevoel. Het mooie van spuitend komen is dat je het *hoort* aankomen, opeens dat klotsende geluid. Gewoon doorgaan...

  Meiden -- als man vind ik het geweldig als je zo klaarkomt, om daarna even bij me te kruipen. Even lieve woordjes zeggen. Even strelen. Ik hoef niet eens te komen op een avond om een geweldig fijn gevoel te hebben...

  Het mooiste wat er is, een vrouw, superontspannen, nat, ogen met hele grote pupillen die even bij je komen liggen.

  De techniek is al besproken, hoef er weinig aan toe te voegen, hooguit dat die twee vingers hier altijd middeln/ringvinger zijn, en dat de mijn andere hand vaak licht drukt van buiten. De "kom maar hier" beweging is voldoende... meiden laat e maar gaan. ook mannen vinden het super om mee te maken..

  R.

 14. Tim says:

  Wat ook goed werkt, om een vrouw spuitend klaar te laten komen, is om haar op een verhoging (bankje, stoel etc.) te plaatsen en daar de g-spot verder te stimuleren.

  Daar kan je het, naar mijn eigen bevindingen, het beste afmaken en echt goed de g-spot raken!

  • Whoopi says:

   Het beste is om gewoon een dildo te gebruiken, haar op de rug en benen omhoog, dan de dildo tegen haar g spot en goed drukken en persen, todat ze begint te trillen en zich te verzetten en dan moet je doorgaan en spuit ze zich helemaal uitelkaar en een orgasme tot effect..

 15. Supergirl says:

  heb nu iemand als sexpartner die deze techniek perfect onder de knie heeft. na 2 dagen heftig intense hoogtepunten te hebben gehad ben ik uitermate blij dat ik vanavond vroeg naar bed kan om bij te komen.
  Kwam wel vaakmeer dan 1x klaar maar nog nooit zo intens als op deze manier en dat m'n bed of bank of wat dan ook nat wordt is een typisch geval jammer.

 16. RedR66 says:

  ik weet niet hoe het komt,of ik heb altijd geluk gehad of ik weet hoe je een vrouw optimaal kan verwennen........ja ik vraag wel wat ze lekker vind en wat ze heel lekker vind om daar op in te kunnen spelen zodat ze ,wanneer ze komt,ook stevig komt,tot op heden is het me meestal wel gelukt om de juiste plekjes te bewerken,geduldig en rustig,ik denk dat de meeste mannen niet geduldig genoeg zijn om dit samen uit te zoeken en uit te proberen,hoe dan ook sex bedrijven blijft een kunst.

 17. sheriff says:

  YESSS I DID IT! thanks voor de tips!!!!

 18. abigail says:

  Myn man is perfect in bed,hy weet precies hoe en wat te doen om my spuitend klaar te leten komen,hy weet preceis wat voor standjes en houdingen hy moet nemn,hy maakt me vreselyk geil wanneer ik aan 'em denk,hy is de enige man die me heerlyk laat klaarkomn,lekker romantisch,kryg gewoon geen genoeg van 'em

 19. abigail says:

  Myn mening:om adviezen op te volgen hoe een vrouw spuitend te laten klaarkomn is moeilyk want iedereen verschilt,ze kunnen wel uitgeprobeerd worden en misschien is 't by haar dat 't daadwerkelyk op zo een manier moet gebeuren maar kan ook zyn dat 't by iemand anders ietsje moeilyker en ingewikkelder is en neemt nog al wat tyd in beslag vooral als zozkn vrouw nog nooit een hoogtepunt heeft gekregen,dus zo'n man heeft dan dubbel zoveel werk om te gaan onderzoeken hoe of wat te doen om zo'n g spot te laten functioneren. De beste manier om een vrouw een hoogtepunt te laten krygen is dorr j vrouw goed te kennen by sex,waar houdt ze van?? Vindt ze 't heerlyk wanneer ik aan der tepel zuigt en lekker een beetje aan byt?? If vindt ze t heerlyker als ik lekker aan der clitoris zuig en streel met me tong,wat is der reactie wanneer ik der over der geheel lichaam kust en de zeg hoe sexy ze is en hoe dol je op der bent,hoe vindt ze t om lekker gevingerd te worden?? Al dat soort dingen zyn dingen waarop een man moet letten tydens t vryen,ik bv hou er vreselyk van wanneer me man me lekker rustig streelt,kust over me geheel lichaam en hy aardig wat tyd besteedt aan me lichaam daarna zuigt hy lekker aan me tepels en byt er af en toe lichtjes aan,oooh dat's heerlyk mang,geeft me standaard een hoogtepunt,dus wil j dat j. Vrouw spuitend klaarkomt?? Leer der dan goed kennen

 20. truus says:

  ik heb geprobeerd me zelf te laten spuiten en denk dat me dat aardig lukt. oefening baart kunst. zo heb ik mijn vriend ( niet mijn eigen vent) weten te verassen met een spuitertje. ga op je zij liggen en trek ene been omhoog en het ander blijft recht liggen steek 3 vingers in je kut en beweeg heel snel. masseer met je andere hand je klitje. mijn klitje wordt altijd erg groot dus dat is makkelijk. ik trek mijn baarmoeder samen en ontspan meerdere malen achterelkaar. als ik kom trek ik mijn vingers terug en spuit spontaan echt heel lekker. ik ga wel eerst plassen zodat ik niet in mijn eigen plas lig. ik ben nu al weer geil geworden dus ik ga me zelf maar eens verwennen. aangezien mijn man er niet is en mijn vriend in het buitenland woont moet ik het nu maar weer zelf doen. byby sucsex!

  • Rozanne says:

   hoe kunnen jullie meerdere vingers in je vagina steken?
   bij mij houd het bij eentje helemaal op... :(

   • frank 84 says:

    hoi rozanne
    bij mijn vriendin kon er aan het begin ook maar 1 vinger in en toen ben ik steeds meer gaan proberen proberen met viborator's en vingers en nu gaan er makkelijk 2 in en ze geniet er meer van want nu kan ik beter haar g-spot bevredigen.
    en nu ben ik er anaal mee bezig zo dat het straks geen pijn meer doet als ik haar daar penetreer.

 21. nikky85 says:

  Ik weet dat mijn vriend al een tijdje bezig is om mij spuitend klaar te laten komen. Ik heb alleen nog wat moeite om me te ontspannen. hoe kan ik dit het beste doen. spuitend klaarkomen lukt dus niet echt als ik mij niet helemaa kan ontspannen. ik trek mij benen op enzo maar als ik dat doe span ik ook aan en ontspan ik niet. iemand tips?

 22. martin1 says:

  Hey Nikky, vraag je vriend om je eens ffe goed te strelen zoenen en lang te beffen, laat aan je clitorus zuigen en gelijk een duim in je vagina rond draai bewegingen. ik zorg zelf eerst dat mijn vrouw vaker achteréén klaar komt en de sappen vloeien.

 23. sanne says:

  heei kunnen jullie mij helpen ik ben 20 en ik heb al 4 jaar seks maar ik wil graag spuitend klaar kunnen komen bij mijn vriend ik wil het zelf eerst proberen maar het lukt steeds niet jullie tips

  • stier says:

   ontspannende, genieten, je zelf of door je vriend langzaam te bevredigen. nergens aan denken. probeer alles uit, streel je borsten, vagina, lies, en anus met rijkelijk glijmiddel en bouw dit op tot hevige sex en diepe penetratie. je diep en lang laten beffen en tegelijk een duim er in die je vingert en wrijf stevig over je anus, niet stoppen maar soppen

   jij moet het gevoel krijgen dat je weg drijft. als je vriend het doet, praat en vraag wat jij lekker vind geef dat dan aan. hij komt zo wel ....
   sucsexxxx

 24. blondie says:

  Hoii .. Vraagje mijn vriend en ik hebben zin in sex
  Maar ook al ben ik opgewonden ik word maar niet nat of ben
  Het aan het begin.. En zodra ik gew droog ben, is het nogal pijnlijk..
  Mijn vriend twijfelt dan aan zich zelf of hij me niet
  Geil genoeg maakt, maar dat is het niet.. Kan je zo
  Wel tot een spuitend hoogtepunt komen? Gebruik geen
  glijmiddel, ook nog niet over gepraat want voel me dan stom
  Net zoals ik niet weet waar mijn g-spot zit en of ik ooit
  Wel eens eens hoogtepunt heb gehad.

  Wie kan mij Aub helpen!?

  Groetjes x

  • The ancient one says:

   Het kan meerdere redenen hebben waarom je niet nat word. Dit kan zijn omdat je onzeker bent maar misschien ligt het ook wel aan de pil. Als dit echt een probleem is dan kun je beter naar de huisarts gaan om het te laten onderzoeken. En glijmiddel is helemaal niet gek hoor.

   Of je ooit een hoogtepunt hebt gehad dat kan alleen jij weten. Het zou een fijne spanning moeten zijn die zich ontlaad als hij het hoogtepunt heeft bereikt. Je g-spot zit 3 cm tot 5 cm vanaf de schede (randje van de ingang van je vagina). Als je dat niet zeker weet gebruik dan glijmiddel om jezelf te onderzoeken. Dan kom je er vanzelf wel achter waar hij zit. Maar nogmaals, als dit een probleem is, ga naar de huisarts.

  • Inge says:

   Vertel je vriend waar je genot krijgt als hij je vingert.

 25. The ancient one says:

  Ik heb zelf niet alle antwoorden gelezen maar misschien kan mijn antwoord bij dragen aan een fijne ervaring. Buiten het lichamelijke contact is er ook nog een psychologisch effect. Ik lees onder andere dat de meeste allemaal zo onzeker zijn als de pest! Dit moet je vooral niet zijn!

  Wat er niet in het artikel staat is dat je in het begin van de g-spot stimulans een "te moeten plassen" gevoel hebt/krijgt. Hoelanger je de g-spot stimuleert trekt dit gevoel vanzelf weg. De meeste vrouwen "schamen" zich daarvoor. Bang dat ze moeten plassen en vooral wat zou mijn partner daar wel niet van denken?

  Het enige wat ik kan zeggen is dat je je helemaal moet laten gaan en probeer te ontspannen. Als je hier problemen mee hebt dan is het altijd goed om er met je partner er over te praten. Ook voor de vrouwen onder ons die dit lezen, als je zelf niet helemaal goed weet wat je prettig vind, ga op onderzoek uit!

  In mijn geval was mijn ex helemaal gek van dit gevoel. Helaas kon het niet elke keer maar het lukte wel. Ik maak er een gewoonte van om mijn partner uit te dagen door tijdens de seks complimentjes te geven en nog meer van die dingen. Ze bleef komen! Een kleine vertaling, wees niet onzeker maar daag je partner uit! Doe dit niet gelijk maar na een keer klaar komen of als je heel erg opgewonden bent. Mijn huidige partner kan er ook geen genoeg van krijgen en die komt bijna elke keer spuitend klaar.

  Succes iedereen!

  The ancient one

 26. Nick says:

  Yes, de eerste stappen zijn gelukt. Vandaag is mijn vriendin enorm nat klaargekomen. Op het kussen een natte vlak van 30x30 cm. Helemaal doorweekt :)

  We hebben gebruik gemaakt van het boek van Verveine Fontijn. Veel info staat op internet, maar mijn enige advies is dat je vriendin zich helemaal op haar gemak moet voelen.

  Het kan enige tijd duren voordat het zover is. Ik wil jullie adviseren om gewoon met veel plezier te blijven oefenen.

  Veel succes

 27. Rie says:

  Na 55 jaar getrouwd te zijn geweest )weduwe) heb ik een vriend die wil dat ik hem klaar maakt met mijn mond Ik wil dat niet heb dat ook nog nooit gedaanHoe breng ik hem dat aan zijn verstand. Ben natuurlijk ouderwets

 28. Kel says:

  Een tip voor alle mannen hier zorg dat haar blaas niet helemaal leeg is ook niet zo dat ze heel nodig moet hihihi maar doordat de blaas niet leeg is is de sex veel gevoeliger en kan ze heerlijk klaarkomen xx

 29. Sarah says:

  Sinds een jaar heb ik een nieuwe vriend. En al de tweede keer toen we seks hadden, kwam ik spuitend klaar. Ik ben 24 jaar getrouwd geweest en had dit nooit eerder meegemaakt. De eerst keer schrokken we allebei een beetje, maar het is heerlijk. Bijna iedere keer als we seks hebben, kom ik spuitend klaar. Ik geniet ervan, maar je moet inderdaad helemaal ontspannen zijn. Dat is het enige advies wat ik kan geven. Ga je er niet op focussen, dat werkt negatief.
  Zorg wel dat er handdoeken op het hoeslaken liggen, want het is meestal een natte boel...:)

 30. Huub says:

  vele nuttige tips ,,heerlijk om te weten ,,gauw aan de slag ,met het vrouwtje

 31. brandon says:

  ik laat mijn vriendin 3 keer spuiten klaar komen in 30 min ga gwn rustig en niet te diep kort en rustih

 32. an..... says:

  ik wil mijn vrouw echt zien spuiten ,'t kietel haar heelveel als ik haar beft wat te doen hier by?

 33. Jasper says:

  Onder invloed van alcohol is de sex meestal leuker, maar bij mij zelf als ik heb gedronken kom ik moeilijker klaar, is dit dan ook bij vrouwen het geval? Als ik haar wil laten klaarkomen is dan het wel of geen slim idee om wat alcohol te nuttigen

 34. E. (anon) says:

  Hey, ik heb het eens geprobeerd en het werkt echt supergoed! Je hebt niet je vriend nodig om te doen, doe het lekker zelf! Zelf vind ik het ook prettiger om het bij mezelf te doen. Ik weet alle fijne plekjes rond en in mijn vagina, maar natuurlijk sla ik die kans dat mijn vriend dat bij me wil doen niet van me af. Toch kom ik sneller klaar en voelt het een stuk beter en lekkerder als ik het zelf doe.
  Succes!

 35. no name says:

  Hoi ik heb een vraagje... Me vriend kan me echt heerlijk laten komen.. en heb ook echt het gevoel dat ik me zelf kan ontspannen.. maar het lukt niet om te spuiten.. als je dan komt moet je er dan druk achter zetten of komt dat vanzelf?

 36. iemand....:D says:

  uhm.... hoe the fuck wil je in godsnaam bij de g-spot komen moet je sirieus je vinger in je urine buis proppen of wat?? of moet je op de plek waar de urine uit komt??

  maar sws idk of ik nog uberhaup wil beffen met me vriendje ik vond dat hij me mog vingeren al een grote stap. dus het blijft een tijdje bij vingeren dus a.u.b ff handige tips alsvast bedankt! :D

  • Roxy says:

   Lieve schat, je urinebuis heeft hier niets mee te maken. Je G-spot kan hij vinden door je op de juiste wijze te vingeren (moet ik er meteen bij zeggen dat maar weinig jongens/mannen dit lukt, dus verwacht niet dat het hem lukt. Hij heeft jouw hulp nodig om het goed te doen doordat jij tijdens het vrijen aangeeft wat je lekker vindt en wat niet.

 37. Inge says:

  Hey, ik ben nu bijna 43 en mijn vriend kan mij de ene hoogtepunt na de andere geven. Zelf wist ik niet dat je als vrouw spuitend kon klaar komen, wat me blijkbaar lukt. Het is gewoon super heerlijk. Maar waar ligt de G-spot van de man?

 38. Dave says:

  Ik heb zelf mijn vriendin laten spuiten, dit was echter niet gepland en gewoon tijdens het neuken. Mijn eerste reactie was dat ik er van schrok, maar een paar seconden later realiseerde ik me wat er gebeurd was en was het juist wel opwindend. Overigens is het daarna nooit meer gebeurd omdat ze het niet leuk vind haha helaas.

 39. Kiki says:

  Wanneer je dat gevoel krijgt dat je moet plassen, hoe ga je dan door? het enige wat ik denk is; stop stop stop dit is een irritant gevoel. Ik wist niet dat dit het gevoel is voordat je spuitend klaarkomt. Ik heb altijd moeite met klaarkomen of ik voel helemaal niks boeiends alleen dat er iets in me gaat. Of het doet zeer omdat het te snel gebeurt en ik denk dat hij tegen mijn baarmoeder aanstoot.. of dat gevoel dat ik moet plassen en dan stop ik..dat is echt too much gek gevoel. Ik denk dat een man wel een uur aan me moet besteden voordat ik kan komen..

 40. Kiki says:

  Wel ben ik heel vaak klaar gekomen door mezelf en op 1 hand te tellen door een man. ben nu 25. zonde denk ik dan! haha

 41. okitoki says:

  ik kan alleen klaarkomen als mijn vriend mijn klitje verwend.waarom komt het dat ik niet klaarkom of kan genieten van zijn pik in mij!?vind dat zo vervelend voor hem,maar voor hemzelf vindt hij dat niet ,hij vindt als ik maar kan genieten als hij met mijn klitje verwent;Ofben ik mss lesbisch!?

 42. juliana de ridder says:

  Ik wil graan anoniem blijven maar heb toch een vraag. Soms kom ik wel klaar als me vriend me vingert maar niet dat ik echt spuitend klaar kom ik voel het wel maar wil het echt nog beter ervaren. Soms ligt het probleem als hij twee vingers bij mij naar binnen doe dan komt er meestal bloed bij en dan durven we niet meer verder is dat raar? Hopelijk krijg ik hier een antwoord op

  • Rene says:

   Je moet eens kijken of zijn nagels totaal ok zijn "geen scherpe hoekjes " en dat er geen harde stukjes huid aan zijn vingers zitten. Deze kunnen wondjes maken!

 43. carla ruyssinck says:

  Eerlijke reacties

 44. Breakout says:

  Probeer eens Yoni ( massage ). En laat een vrouw squirten, zonder je vingers erin te doen. Met vingers gaat het natuurlijk makkelijk maar dit is toch wel het ultime dat een vrouw het helemaal zelf doet alleen maar omdat jij met jouw handen haar gehele lichaam streeld en druk en trillingen uitoefend op bepaalde lichaams delen......

 45. Breakout says:

  P.s. waar zit de G-spot ? Boeien.....Bij de ene vrouw moet je véél dieper dan de ander. Bij sommige vrouwen hoef je alleen met je vinger bij de ingang van haar vagina te zitten ! Hoe weet ik dat? Simpel, ervaring. (ik en m,n vrouw zijn swingers, zodoende) En raggen? , No way !! Wat de meesten al schrijven > kom hier bewegingen maken met 2 vingers, rustg eerst masseren yoni und lingam. Neem de tijd voor elkaar, werkt echt!

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

prediksi bola hari ini situs togel deposit qris Pascol4d Pascol4d Pascol4d bandar togel terpercaya 2023 rtp pascol4d rtp gacor pascol4d Pascol4D Pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto MICIN4D KARI4D situs togel gacor pascol4d