Stop Met Traditioneel Daten En Geloof In Je Eigen Realiteit

Een meerderheid van de mensen date op de traditionele manier.

Dit zijn van die traditionele dates uit het boekje waarbij je na 5 dates –  en honderden euro’s verder –  uiteindelijk samen in bed duikt – als je geluk hebt – en jezelf afvraagt waarom dit niet een maand eerder had kunnen gebeuren.

Het Probleem Van Traditioneel Daten

Wat heb ik toch veel geld uitgegeven aan nutteloze dates. Bioscoopje, uiteten en allerlei andere duren dingen die ik achteraf nooit had moeten doen. Je wilt geen geld uitgeven aan een vrouw die je amper kent en waarvan je niet eens zeker weet of het iets gaat worden.

Je snapt hopelijk dat een bioscoop nou niet echt een geweldige locatie is om elkaar beter te leren kennen.

Ik bedoel, je kijkt samen naar een groot scherm gedurende anderhalf uur en denkt bij afloop ‘wat weet ik nou eigenlijk van haar?’.

Daarnaast is me nog een ander ding opgevallen bij het traditioneel daten.

Het is de vrouw die selecteert en bepaalt wat er gebeurt. Als man zijnde ben je enkel bezig met het reageren op wat zij doet of te vertellen heeft.

Deze manier van communiceren naar een vrouw is ongelooflijk inefficiënt. Het is de meest slechte manier om aantrekkelijk te worden gevonden.

Een echte man straalt zelfverzekerdheid en een bepaalde rust uit waarin hij niet de drang heeft om steeds te reageren op alles wat een vrouw doet of tegen hem zegt. Het is zijn concept van de realiteit dat ervoor zorgt dat andere mensen juist op hem gaan reageren.

Wanneer jou realiteit sterk genoeg is dan straal je waarde uit. Het is jouw wereldbeeld dat andere mensen aantrekt. Ze zullen op jou gefocust zijn en zich gaan aanpassen.

Vrouwen zijn dol op mannen die in hun eigen realiteit leven.

Het straalt authenticiteit en zelfverzekerdheid uit.

Dit is de reden waarom traditioneel daten vaak niet werkt. Het gaat allemaal veel te traag en je verbergt je werkelijke gevoelens.

Je speelt het spelletje mee terwijl je date eigenlijk met smacht zit te wachten op iemand die anders is dan al die voorgaande dates.

Mannen die in een vroeg stadium al gevoelens beginnen te ontwikkelen voor een vrouw gaan zich onbewust behoeftig opstellen. Ze vergeten de leiding te nemen en gaan mee in alles wat de vrouw wilt.

Ze vergeten dat ze daarmee in de realiteit van de vrouw worden gezogen. En een vrouw voelt dit al vrij snel aan.

Om een vrouw te krijgen wil je haar meenemen naar jouw realiteit.

Ga dingen met haar doen die jij wilt doen.

Neem haar mee naar plekken waar jij het naar je zin hebt, praat over zaken die jij belangrijk vindt in het leven en stel haar vragen die je nieuwsgierigheid stillen.

Vertel niet alleen een grap of verhaal om haar te amuseren maar doe het ook om jezelf te vermaken.

Geloof In Je Eigen Realiteit

Het belangrijkste op een date is dat je gelooft in je eigen realiteit. Je kunt niet iemand anders in jou laten geloven als je niet eens in jezelf gelooft.

Veel mannen zijn bang dat ze de date verzieken en vergeten daardoor zichzelf te zijn.

Je wilt die man zijn die kalm en rustig door het leven gaat. Die zich niet druk maakt om wat ze van hem vindt.

Kom authentiek over door zelf te geloven in de dingen die je tegen haar vertelt. Doe het met passie en gebruik non-verbale lichaamstaal om je verhaal kracht bij te zetten.

Het zijn allemaal dingen die jou  onderscheiden van de gemiddelde man.

In plaats van je te gedragen zoals de meeste mannen wil je juist een vrouw jou laten ervaren.

Het is prima als je haar aantrekkelijk vindt maar zorg er niet voor dat  een eventuele afwijzing jouw realiteit beschadigd.

Je wilt boven de reacties van anderen staan.

Veel mannen maken de fout door al na te gaan denken over de mogelijke reacties van een vrouw wanneer hij haar benadert. Ze raken daardoor meteen beïnvloed door een negatieve reactie.

Op het moment dat een vrouw merkt dat je behoeftig op haar goedkeuring zit te wachten, dan zal ze je afwijzen.

Zolang jij in je eigen realiteit leeft en je niks aantrekt wat ze van je vindt, is de kans groot dat haar aandacht voor jou zal blijven. Ze zal op den duur meegezogen worden in jouw realiteit.

Laat haar het verschil ervaren tussen hoe jij je gedraagt en haar voorgaande dates. Je wilt die aantrekkelijke man zijn die compleet tevreden met zichzelf is en geen validatie van haar nodig heeft om zichzelf goed te voelen.

Een vrouw zal aanvoelen dat jij je leven in overvloed leidt en haar goedkeuring niet perse nodig hebt. Dit maakt jou een stuk aantrekkelijker dan al die voorgaande behoeftige dates die ze heeft gehad.

In een sociale interactie is er altijd een iemand die voornamelijk reageert op de ander. Daarmee bedoel ik niet dat je  het meeste aan het woord moet zijn.

Laat een vrouw lekker praten, ze zal het heerlijk vinden. Zolang je haar maar van tijd tot tijd bijstuurt en bepaalt waar jullie het over hebben.

Wanneer je met een vrouw in gesprek bent kom je op voor de dingen waar je achter staat.

Je schaamt je er niet voor om te zeggen dat je van seks kan genieten wanneer je met iemand een goede klikt hebt, enkel omdat je date beweert pas op de vierde date seks met een man te hebben.

Een Zelfverzekerde Houding

Veel mannen die ik zie daten of op stap tegenkom hebben een bepaalde houding die uitstraalt dat ze niet echt comfortabel zijn met de situatie waarin ze zich bevinden.

Mannen die echt goed zijn met vrouwen hebben een houding waarin ze denken ‘ik sta hier wel mijn mannetje en kan deze chaotische omgeving aan’.

Dit soort mannen maken zich niet vooraf druk om zaken die niet relevant zijn, ze laten mogelijke problemen wel op hun afkomen als het zover is.

Laat een onweerstaanbare indruk achter op je dates door authentiek te zijn en een zelfverzekerde houding aan te nemen en begrijp dat vrouwen hier uiteindelijk (onbewust) positief op zullen reageren.

2 Reacties op "Stop Met Traditioneel Daten En Geloof In Je Eigen Realiteit"

 1. Vuylsteke frans

  says:

  succesvol : leerrijk , zeer goed ! veel dank.. frans.

 2. S.Moes

  says:

  Hallo ik vindt jullie bevindingen en optieken altijd erg leerzaam bedankt daarvoor .

  Groet Bas.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *