Veelgestelde Vragen Van Mannen

Sexy flirtende vrouw

Er zullen altijd mannen zijn die ergens mee zitten, maar zo zijn mensen in het algemeen wel een beetje, hè? Als je ergens vast komt te zitten wil je natuurlijk weten hoe je eruit komt. Ik geloof dat we allemaal onze eigen bijzondere individuele eigenschappen hebben als mannen. Echter, het komt heel vaak voor dat heel veel mannen hetzelfde vragen wanneer het op vrouwen versieren aankomt.

Daarom kunnen mannen vaak makkelijk over vrouwen versieren praten omdat ze vaak dezelfde situaties tegenkomen bij een ander. Zelf vind ik dat eigenlijk best grappig en vreemd tegelijk, want we pakken het allemaal anders aan, op onze eigen manier, toch? Ik durf te wedden dat niet iedereen dezelfde openingszin gebruikt, of hetzelfde kleed. Er kunnen tien mannen dit blog lezen met allerlei tips, maar iedereen voert de tips anders uit, en nog komen we op hetzelfde issue als je buurman. Zijn alle vrouwen dan hetzelfde? Ik denk het niet. Lezen alle mannen in Nederland alleen tips via deze site? Dat zou echt cool zijn, maar dat is ook (denk ik) niet het geval.

Mannen die serieus beginnen met vrouwen versieren komen maar heel weinig situaties tegen die geen enkele ander man ook heeft meegemaakt. Ik denk dat er dan toch wel een soort circuit in zit, ik durf te wedden dat als ik een aantal van mijn ervaringen vertel dat je jezelf er ook misschien wel een beetje in terug kan zien.

Maar wat het ook is dat we steeds tegen komen, er is altijd een oplossing voor. Opgeven is helaas geen optie, het is of doorzetten totdat je eindelijk wel dat nummer in je telefoon hebt, of doorzetten totdat je een relatie met haar hebt.

In het volgende artikel deel ik een aantal veelgestelde vragen die ik krijg, en beantwoord ik ze in het algemeen. Ik doe (altijd) mijn best om zoveel mogelijk goed inzicht en input te geven. Veel leesplezier…

Vraag #1

Hoe kan je het gesprek door laten gaan ?

Wanneer je de truc een beetje onder de knie hebt hiervan, dan zul je er snel achter komen dat je het gesprek, zonder ongemakkelijke stiltes, door kan laten gaan. Het is ook best simpel. Veel mannen die weten niet wat ze moeten zeggen nadat ze zichzelf voorgesteld hebben.

Man: ”Hai, ik ben Peter en jij ziet er leuk uit…” Vrouw: ”Dank je wel, ik ben Lisette.” Man: ”……….ehm..” Vrouw: ”…??….” Man: ”Mooi weer, hè?” Vrouw: ”…eeh, jawel……” Man: ”………………..nou, doei, hè..”

Ik vind het altijd zo jammer wanneer dat gebeurt. Dit kan je al oplossen door een hele simpele en goede open vraag te stellen, namelijk: ”Behalve een mooi uiterlijk, vertel mij eens iets cools over jezelf.” Als zij dan begint over bergbeklimmen (ik noem maar wat) dan kan je vragen of dat haar passie is. Als niet: ”Is dat iets waar je veel passie voor hebt? Ik had je meer als skiër voorgesteld.” Dit soort vragen en stellingen zijn altijd open en geven de vrouw ruimte een om ruime antwoorden te geven. En als ze jou hetzelfde vraagt kan je haar jouw passie vertellen. En voilá, je hebt een gesprek!

Nog een andere kleine tip die ik erin wil gooien: Je hoeft ook maar soms één woord uit te kiezen om op door te gaan, bijvoorbeeld: als zij je vertelt over het bergbeklimmen dat ze heeft gedaan kan je aan haar vragen ‘waar’ ze het heeft gedaan. In Oostenrijk? Dat is een mooi land, op welke vlakken is ze dan daartoe aangetrokken behalve bergbeklimmen? De natuur daar is heel mooi dus misschien is ze wel een liefdevol hippie meisje dat één wil zijn met de natuur. Ik noem maar een heel aantal voorbeelden over hoe je het gesprek op een interressante manier door kan laten gaan, ik weet zeker dat je het snapt.

Vraag #2

Hoe kan je snel nummers scoren ?

Er zijn een aantal manieren om dit te doen, maar voordat ik een aantal voorbeelden geef over wat je kan doen en zeggen om snel een telefoonnummer van een dame in jouw mobieltje op te slaan, wilde ik je even vertellen dat je nummers niet kunt neuken. Heel veel mannen die fixeren zich op het krijgen van een telefoonnummer. Als je erover nadenkt kun je er eigenlijk niet veel mee, je kunt haar bellen en berichten sturen op een paar manieren, maar dat is het. Een telefoonnummer is eigenlijk een kleine omweg naar de tijd toe.

Stel dat je in de stad bent en je spreekt een leuke dame aan in de winkelstraat, alles gaat goed, het gesprek is leuk en jullie hebben allebei een beetje tijd over om: A) Nummers uit te wisselen, of B) Een drankje te doen en elkaar live te leren kennen. Kies, als het kan, altijd voor optie B! Zo hoef je dan ook niet later te vragen:

 • Wat sms ik haar?
 • Wat zeg ik wanneer ik haar bel?
 • Wanneer bel/sms ik haar?
 • Ze reageert niet.
 • Hoe moet ik op dit reageren?

Dit kan je dus allemaal voorkomen door op het moment op een mini-date te gaan. ”Even een drankje doen, en als je me na tien minuten al een klootzak vindt mag je gerust gaan.”

Snel een nummer scoren is ook niet echt handig wanneer jij je focus alleen op het nummer zet. Natuurlijk kan je binnen een minuut zelfs het nummer van een willekeurige dame opslaan en later een berichtje sturen. Maar via je telefoon kan het best lastig zijn om een connectie op te bouwen. Een connectie opbouwen doe je het beste wanneer je elkaar face-2-face ziet, natuurlijk. Stel dat jullie beide geen tijd hebben, spreek voordat jullie nummers uitwisselen een dag af voor wanneer jullie afspreken, de enige reden waarom jullie dan telefoonnummers uitwisselen is om elkaar te bellen of berichten te sturen dat je wat later bent.

Wanneer je tijdens het eerste gesprek al een afpsraak met haar maakt dan hoef je het niet via sms nog eens een keertje te vragen. Wanneer je haar nummer hebt kan je altijd nog een sms sturen van: ”Was leuk je ontmoet te hebben, ik zie je donderdag X 🙂 ” En dat is voldoende. Dus wanneer je om haar nummer vraagt: één van de beste manieren is om dit in een stelling te zetten, bijvoorbeeld: ”Laten we nummers uitwisselen.” Dit is iets wat jullie samen doen. Eén van de redenen waarom vrouwen soms lastig doen wanneer het op nummers geven komt is precies om die reden, zij geven hun nummer en krijgen er nada voor terug. Maar wanneer jij jouw nummer ook gelijk geeft, uitwisselt voor die van haar, heeft zij er ook wat aan en zo is het voor beide partijen ook eerlijk.

Vraag #3

Wat is de beste openingszin ?

Dit is waarschijnlijk de meest gestelde vraag ooit! Wat zou nou de zin kunnen zijn die vrouwen in één keer laat smelten? Ik zal je helaas moeten telleurstellen dat die NIET bestaat. Ik vertelde het zelfs in de vorige blog: Het is niet wat je zegt, maar hoe je het zegt. Dus voor de ene werkt een goede zin beter dan voor de ander. Voor de ene man werkt ”Hey moppie” wel en voor de ander totaal niet. De openingszin en/of woord ligt totaal aan jouw preferentie, wat wil jij als eerste tegen een vrouw zeggen wanneer je zo’n engeltje over straat ziet lopen, of in de discotheek?

Ik zou je wel kunnen vertellen dat je ”WOW, JIJ ZIET ER FUCKING LEKKER UIT!!!!!!” moet zeggen, maar wie zegt dat het voor jou zal werken dan? Uit persoonlijke ervaring ga ik meestal op gevoel af, want wat jij voelt voelt de vrouw meestal ook. Zeg jij wat je op dat moment voelt, dan ben je congruent en eerlijk en dat zal de vrouw die je aan het versieren bent waarderen. In plaats van een voorgekauwde zin te zeggen die maar een beetje kans heeft op een positieve reactie. Je wilt natuurlijk dat ze zich helemaal ‘happy’ voelt wanneer je haar aanspreekt. En dit komt niet vaak voor met een voorgekauwde zin of woord. Zelfs met iets wat je altijd gebruikt, voor de ene vrouw hoeft het niet te werken en voor de ander wel. Daar zit dus die algemene misconceptie over vrouwen versieren. Velen (man & vrouw) denken dat vrouwen versierd worden d.m.v. trucjes en coole openingszinnen. Het is natuurlijk veel, en veel meer dan alleen dat…

Groetjes, Arellius

7 Reacties op "Veelgestelde Vragen Van Mannen"

 1. Hassan says:

  Ik had gisteren echt een Gekke dag gehad er gebeurde van alles en nog wat ik ging gewoon spontaan naar de stad ik kwam een bloedmooie vrouw tegen alle mannen keken naar haar maar niemand die erop afstapte toen dacht ik fuck it ik spreek haar aan en zie wat eruit komt en BAM!!! Weg angst.soms liep ik vast in me gesprek omdat ik niet wist wat ik moest zeggen om het voort te zetten ik ging diezelfde dag nog uit en had toen 3 verschillende vrouwen aan weten te spreken in de stad.ik had angst om op vrouwen af te stappen maar na die ene moment eerder die dag was me angst om erop af te gaan in 1 klap verdwenen.toen ik die dag nog een bloedmooie vrouw in de discotheek tegen kwam ook niemand die op haar afstapte behalve ik.ik had zinnen gebruikt vanuit de tips van deze site ze ging lachen en smelten voor me ik kon alles met haar doen en aanraken op de plekken op haar lichaam waar ik maar wou.ik kon het niet geloven het was alsof ik droomde.en later zei ze tegen mij dat ze weg moest omdat ze haar vriendin niet alleen kon laten en dat ze weer terug bij me zou komen en voor ik het wist had ze de discotheek verlaten en voelde ik me zo kut dat ik haar nummer niet had geregeld

  • Jonathan Johnson says:

   Als een vrouw zegt dat ze terug naar je komt gebeurd dat in 99,99% van de gevallen niet... heel vaak is bang om terug te komen omdat ze dan 'makkelijk' overkomt.

   In veel gevallen betekent het ook dat ze geen interesse heeft als ze terug gaat naar haar vriendin, behalve als die echt alleen is daar... Je hebt dan twee opties:

   1) Je zegt: oh die is alleen... laten we haar gaan zoeken (en je pakt haar hand als je genoeg interesse hebt gehad en begint te lopen - als je haar vriendin hebt gevonden moet je die uiteraard ook betrekken in het gesprek)
   2) Je zegt: oh voordat we elkaar niet meer zien (in deze drukke kroeg/disco), laten we nummers uitwisselen.

 2. Hassan says:

  Ooh was nog vergeten te zeggen hebben jullie nog tips voor me?

 3. tiktak says:

  kijk man al heb je haar nummer niet geregeld. ga gewoon verder met een andere dame.
  Als ik op straat vrouwen probeer te versieren, stel ik het zo lang mogelijk uit om haar nummer te vragen. Wat als ze na een half uur toch een tering vrouw is. Een vrouw moet het waard zijn om haar nummer te vragen. Als ze toch fucked up is na de mini date. Zeg ik gewoon rot op droge dame.

  • fernando says:

   juist tiktak, heb t lef om weg te lopen van die droge dames...... dan heeft ze t gevoel dat ze verliest omdat ze weet dat je op zoek na andere chicks gaat en sowieso meer opties hebt en dus een uitdaging bent....

   laterszzzz

 4. jos says:

  1 een gesprek op gang houden is opzich niet moeilijk en is meestal het makkelijkste wat er is met het omgaan met vrouwen vind ik persoonlijk. Al steld het gesprek zelf niet heel veel voor het is de aantrekkingskracht dat ertoe telt. Als de dame in kwestie niet tot je aangetrokken is kan je lullen wat je wil je komt toch nergens en ook zelf zal ze aangeven dat ze niet aangetrokken tot je is door zo snel mogelijk het gesprek af te kappen. Als ze daarintegen wel tot je aangetrokken is maakt het opzich niet uit wat je zegt als het maar niet uit een andere wereld afkomstig is en niet te afstandelijk. Je kan het bijvoorbeeld ovrr jezelf gaan hebben wat je doet en wat je leuk vind. Als je dat doet moet je natuurlijk niet alleen maar over jezelf blijven hebben. Het verteld de vrouw natuurlijk al iets over jezelf zonder dat he het doorhebt..

  2. Een nummer betekend voor mij eigenlijk niks. Je kan gemakkelijk een nummer krijgen van een vrouw maar soms geeft ze je haar nummer om van je af te komen. Je kan zelfs op een dame afstappen en gelijk haar nummer vragen en ze kan dan zelfs al haar nummer geven waarna het aan jou is hoe je het vanaf dat punt aanpakt. Je kan haar dus later op de dag of avond bellen of smsen maar de kans dat je een reactie krijgt is zeer klein. Ze had zelf verwacht dat je bij haar was gebleven op het moment dat je die ene zin uitsprak.

  3. Openingszinnen zijn bekend en of ze werken of niet ligt er ook helemaal aan. De standaardopeningszinnen laten gelijk al zien wat je van plan bent en waar je op uit bent en een zeer makkelijke mannier om je tijd goed te benutten want je weet gelijk ook of de vrouw intresse heeft of niet en als ze geintresseert is kan je meestal ook zien hoe geintresseert zij wel niet is.

 5. Peter says:

  Vrouwen zijn steeds arroganter geworden als het gaat om mannen die de moeite nemen om ze aan te spreken.

  Wat ik meemaakte is:
  1. Ze behandelen je als "de zoveelste" ook al ben je authentiek.
  2. Ze komen verzadigd over, alsof ze al 1000mannen hebben geneukt
  3. Je krijgt niet eruit wat je erin stopt. Met andere woorden: vrouwen hebben een abnormale verwachting als het gaat om mannen.
  4. Authentiek blijven wordt niet gewardeerd..
  5. Als je nummers hebt uitgewisseld dan, dan reageert ze niet op je berichten of heel laat en ongeinteresseerd.

  Ik heb een simpel filosofie in het leven: behandel anderen zoals je zelf behandelt wil worden.

  Dat geld helaas niet voor vrouwen. Die behandelen je slecht ook al behandel jij ze goed!

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

prediksi bola hari ini situs togel deposit qris Pascol4d Pascol4d Pascol4d bandar togel terpercaya 2023 rtp pascol4d rtp gacor pascol4d Pascol4D Pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto MICIN4D KARI4D situs togel gacor pascol4d