Vrouwen Versieren Via Bumble? Lees Onze 6 Tips Voor Ultiem Succes

Het versieren van vrouwen werkt in het internettijdperk totaal anders, doordat dit grotendeels plaatsvindt op diverse datingapps. Niet alleen Tinder, maar ook apps als Happn en Bumble zijn tegenwoordig erg populaire manieren om met elkaar te flirten en (seks)dates te organiseren. Dit biedt natuurlijk een hoop nieuwe mogelijkheden als jij graag vrouwen wilt versieren!

Het biedt echter ook nieuwe uitdagingen. Als jouw versiervaardigheden volledig zijn afgestemd op flirten in het echt, dan kan het zo zijn dat je bijzonder weinig succes behaalt op datingapps. Als jij zo iemand bent, dan is dit artikel er om jou te helpen met één specifieke app: Bumble. Hoe versier je op deze app vrouwen? In dit artikel leer je het!

***************************

Zonder Sociaal Zelfvertrouwen Ben Je Niks!

Je kan alle versiertactieken overslaan en goed worden in versieren door te werken aan je sociale zelfvertrouwen.

Andersom werkt het precies hetzelfde. Als jij diep van niet jezelf erop vertrouwt dat jij een vrouw waard bent, dan zal je haar nooit krijgen.

Ze zal aanvoelen dat jij je voelt alsof je niet op dezelfde hoogte als haar zit. Ze zal je afwijzen.

Als je goed oplet dan zit achter elke versiertechniek sociaal zelfvertrouwen verscholen.

Daarnaast kan je sociaal zelfvertrouwen op elk vlak in je leven gebruiken.

Het is nuttig voor je werkrelaties, je vriendschappelijke relaties, je familierelaties en natuurlijk je liefdesrelaties.

Dus klik op deze link, werk aan je zelfvertrouwen en ontdek het verschil dat sociaal zelfvertrouwen maakt met vrouwen.

***************************

Wat maakt Bumble anders dan andere datingapps?

Sinds het immense succes van Tinder is er een hoop concurrentie op de markt gekomen. Omdat al deze nieuwe apps het moesten opnemen tegen Tinder, moesten ze allemaal zo hun eigen selling points bedenken om mensen naar hun app te lokken. Zo houdt Happn bijvoorbeeld bij wie je allemaal bent tegengekomen. Ook Bumble heeft iets wat het anders maakt dan andere datingapps.

Op Bumble kunnen namelijk alleen vrouwen het gesprek beginnen (althans, in hetero-matches). Dit is heel anders dan hoe apps als Tinder in de praktijk werken; daar wordt het van je verwacht dat je als man het gesprek begint. Dit zorgt natuurlijk voor een totaal andere dynamiek dan je misschien gewend bent van andere apps.

“Bumble is ook wel eens het ‘feministische Tinder’ genoemd.”

Veel mannen zijn namelijk gewend om op grappige of intelligente openingszinnen te leunen om een goede eerste indruk te maken. Dit is natuurlijk niet mogelijk als zij niet degenen zijn die het gesprek openen. Ook in het echte leven is het veel gebruikelijker dat mannen vrouwen aanspreken dan andersom, dus met deze manier van flirten hebben de meeste mannen simpelweg geen ervaring.

Dit is dus even wennen, maar hier kun je je natuurlijk aan aanpassen. Door een wat andere strategie toe te passen, is het ook via Bumble mogelijk om vrouwen te versieren. Wat je daarvoor precies moet doen, zal ik je in de rest van dit artikel uitleggen, aan de hand van een 6 handige tips.

Tip 1: Reageer inhoudelijk op haar opening

Zoals gezegd kunnen op Bumble alleen vrouwen het gesprek beginnen. Dit zorgt voor een andere dynamiek, die veel mannen niet gewend zijn. Een grote fout die ze daarom vaak maken, is dat ze hetzelfde proberen te doen als ze altijd al deden, terwijl dit platform simpelweg niet geschikt is voor hun oude technieken.

Concreet betekent dit dat ze over een vrouw heen praten. Ze reageren met een simpele “hey” op de opening van de vrouw, om vervolgens alsnog een openingszin te gebruiken. Hoe goed die openingszin ook mag zijn, de meeste vrouwen op Bumble zitten hier niet op te wachten, en ik zal je uitleggen waarom.

Je moet je bedenken dat deze vrouwen bewust Bumble gebruiken. Blijkbaar vinden ze dat deze app een fijnere dynamiek heeft dan andere apps. Ze zullen dus expliciet niet zitten te wachten op afgezaagde openingszinnen of mannen die totaal over ze heen praten, want daarvoor kunnen ze ook in de kroeg of op Tinder terecht. Ze zullen het dus wel fijn vinden om het gesprek te beginnen.

“Als Bumble jou niet ligt, dan moet je Bumble gewoon niet gebruiken.”

Dat moet je respecteren, anders zullen ze al snel het gesprek afkappen. Je moet dus inhoudelijk op haar opening reageren als je ook maar enige kans wilt maken. Hiermee laat je zien dat je haar serieus neemt en dat je interesse in haar hebt. Dat is iets wat alle vrouwen, maar in het bijzonder de vrouwen die Bumble gebruiken, zullen waarderen.

Vind je het moeilijk om vrouwen te benaderen?

Werken aan je sociale zelfvertrouwen zou dan een goede eerste stap kunnen zijn.

Als je je sociale zelfvertrouwen op orde hebt dan zal de angst om gesprekken te beginnen sterk verminderen.

Klik op de link hieronder om er meer over te ontdekken:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

Tip 2: Kap gesprekken op tijd af

Wanneer jij een leuk gesprek met iemand hebt op Bumble, en je het idee hebt dat er misschien wel meer in zit dan dat, dan is het natuurlijk verleidelijk om door te blijven praten. Dit zou ik je echter afraden. Als je uren achter elkaar met iemand praat, dan is er een grotere kans dat het gesprek op een gegeven moment doodbloedt, omdat je simpelweg geen onderwerpen meer hebt.

Dit is de reden dat je gesprekken op tijd moet afkappen. Dit kan erg tegennatuurlijk voelen, omdat je op dat moment nog een leuk gesprek aan het voeren bent. Als dat echter niet meer het geval is, dan ben je te laat. Als je denkt dat dit wel eens het laatste onderwerp zou kunnen zijn waar je het op dit moment over kunt hebben, dan is dat het moment om het gesprek af te kappen.

“Als zij het jammer vindt dat je weggaat, is dat alleen maar positief.”

Doe dit natuurlijk wel op een aardige manier. Je moet niet zeggen dat je geen zin meer hebt om met haar te praten, of iets anders onaardigs in die trant. Verzin in plaats daarvan een geloofwaardig excuus (zoals bijvoorbeeld dat je moet werken of aan je studie moet). Je kan ook best gewoon zeggen dat je weg moet, want ook dan is het duidelijk dat het niet aan haar ligt.

Ik zou het gesprek ook afsluiten met een verwijzing naar een volgend gesprek. Zeg bijvoorbeeld aan het eind nog iets als “ik spreek je later!”, of “help me herinneren dat ik hier nog iets over wou zeggen!” Op die manier laat je haar uitkijken naar een volgend gesprek, en bovendien laat je duidelijk weten dat je nog interesse in haar hebt.

Tip 3: Denk na over je spelling

Als ik deze tip aan mensen geef, zijn er twee verschillende reacties die ik krijg. Ongeveer de helft van alle mensen vindt deze tip volledig vanzelfsprekend, en de andere helft vindt dit totale onzin. Spelling en grammatica is dus zeker voor de helft van de vrouwen enorm belangrijk, dus als je hier geen aandacht aan besteedt, ben je 50% van de vrouwen meteen al kwijt.

Slecht lopende zinnen kunnen ervoor zorgen dat je niet intelligent overkomt, en verkeerde spelling kan er bij veel vrouwen al helemaal voor zorgen dat je direct wordt afgeschreven. Bovendien kan het er hierdoor ook op lijken dat je geen moeite voor een vrouw wil doen. Als je al niet de moeite wil nemen om een normale zin te vormen, dan zul je waarschijnlijk ook niet te veel moeite aan haar willen besteden.

“Mensen die goed zijn in spelling, hebben vaak de neiging om aan te nemen dat iedereen dat is, als ze maar hun best doen.”

Uiteraard moet je ook niet overdrijven. Je moet geen halve boekwerken voor haar schrijven, vol met woorden die je amper begrijpt en die je anders nooit zou gebruiken. Dit zal ze waarschijnlijk meteen doorhebben, waardoor je eerder overkomt als een try-hard dan als iemand die intelligent is. Praat dus ongeveer zoals je normaal ook zou praten, maar dan wel goed gespeld. Als je dyslexie of iets dergelijks hebt, dan zijn spelfouten natuurlijk onvermijdelijk. Indien je dit aangeeft, zullen de meeste vrouwen daar echt wel begrip voor hebben.

Overigens zijn WhatsApp-afkortingen (zoals “sws”, “wss” of “ff”) natuurlijk helemaal prima. Veel mensen zijn gewend om op een bepaalde manier te praten op internet, en als je dat niet doen, dan kan dat raar of overdreven formeel overkomen. Bij het versieren van een vrouw wil je natuurlijk juist een informele sfeer creëren. Het is een flirtsessie, geen sollicitatie.

Tip 4: Plaag je gesprekspartner een klein beetje

Sommige zogeheten pick-up artists raden een techniek genaamd negging aan, waarbij je enorm onaardig tegen een vrouw doet om haar jou te laten willen. Het zal je niet verbazen dat dit in de praktijk niet werkt; alleen de meest onzekere vrouwen zullen hier misschien voor vallen. Te aardig zijn is echter ook niet goed, want daardoor kom je alleen maar saai over.

De waarheid ligt wat mij betreft in het midden. Het is het beste om over het algemeen aardig, maar wel een beetje plagerig te zijn. Op die manier creëer je namelijk een soort informele sfeer, waardoor het lijkt alsof jullie elkaar al langer kennen dan eigenlijk het geval is. Hierdoor kan het gesprek sneller meer intiem worden. Bovendien laat je zien dat je een persoonlijkheid hebt. Wel wil ik nog even benadrukken dat plagen en beledigen natuurlijk niet hetzelfde zijn. Gevoelige of persoonlijke onderwerpen zijn niet iets waar je iemand mee moet plagen, want dat zal al heel snel als een belediging (of pesten) worden ervaren, en dan is het wel gedaan met je kansen. Ook emojis kunnen hierbij helpen; hiermee kun je duidelijk maken dat je een opmerking niet serieus bedoelt.

“Zeg niks tegen je gesprekspartner waar je zelf niet om zou kunnen lachen.”

Uiteraard moet je ook een beetje kunnen incasseren als je iemand plaagt. Het is alleen maar goed als zij je begint terug te plagen. Als je daar niet tegen kunt, dan moet je haar ook niet plagen (of nog beter: iets aan je fragiele ego doen). Draait een plagerijtje onbedoeld uit op een belediging, bied dan je oprechte excuses aan, want dat is de enige kans die je dan nog hebt om je kansen te herstellen.

Tip 5: Maak het persoonlijk

Intimiteit creëren is iets wat erg belangrijk is bij flirten, en iets wat lastig kan zijn als je flirt via tekstberichten. Een goede manier om dit alsnog voor elkaar te krijgen, is door het gesprek een beetje persoonlijk te maken. Noem bijvoorbeeld vaak haar naam als je met haar praat (maar ook weer niet zo vaak dat het raar wordt). Zo lijkt het net alsof jullie elkaar al beter kennen dan eigenlijk het geval is.

Je kan tevens gespreksonderwerpen kiezen die je van haar profiel hebt afgeleid. Als zij in haar bio heeft staan dat ze van bergbeklimmen houdt, of als je een foto ziet waarop ze in India is, dan kun jij die onderwerpen mooi aansnijden. Zo laat je zien dat je daadwerkelijk interesse in haar hebt. Waarschijnlijk kun je bovendien daarna ook wat meer over jezelf vertellen, waardoor de afstand tussen jullie verkleint.

“Ze moet niet het idee hebben dat je tegen elke vrouw hetzelfde zegt, want dan voelt ze zich niet bijzonder.”

Ook een koosnaampje kan helpen, maar hiermee moet je wel oppassen. Je moet dit niet te snel doen, en het moet ook niet té intiem zijn. Als je iemand die je nauwelijks kent meteen al schatje begint te noemen, dan zul je alleen maar als een engerd overkomen. Een bijnaam gebaseerd op een hobby of een woordgrap over haar naam (als die niet beledigend is) werken vaak wel goed.

Nog een klein psychologisch trucje dat je kan toepassen: het schijnt te helpen om vaak de woorden “wij” en “ons” te gebruiken, in plaats van “jij en ik”.  Hierdoor suggereer je namelijk dat jullie een eenheid zijn, waardoor jullie dat onbewust ook sneller zo gaan zien. Ze voelt zich dan eerder met je verbonden, waardoor intimiteit sneller wordt bereikt.

Tip 6: Wees een beetje suggestief

Wanneer je met iemand flirt, dan wil je uiteindelijk duidelijk maken dat je meer dan vrienden wilt zijn. Het wekken van seksuele interesse is dus erg belangrijk. Dit snappen de meeste mannen wel, maar ze draven er vaak een beetje in door: een ongevraagde dick pic of een opmerking als “zin om te neuken?” zal bij de meeste vrouwen geen succes hebben, en waarschijnlijk zelfs bedreigend of creepy overkomen.

Een beetje dubbelzinnigheid is een betere optie. De beste manier is om het te benoemen als zij iets dubbelzinnigs zegt. Zegt zij bijvoorbeeld in een heel andere context dat ze van groot houdt, dan mag je best zeggen dat dat geen probleem is bij jou. Wees wel voorzichtig, want de grens tussen een leuke dubbelzinnige opmerking en een grove opmerking is heel dun.

Krijg het zelfvertrouwen dat je altijd al had willen hebben binnen 30 dagen

Simon Zomerdijk heeft een methode ontwikkeld om snel meer zelfvertrouwen te ontwikkelen. Je leert een hele reeks technieken om je zelfvertrouwen te ‘boosten’!

Er is geen enkele goede versierder die geen zelfvertrouwen heeft.

Zelfvertrouwen zit namelijk achter elke goed uitgevoerde versierpoging.

Als je zelfvertrouwen op orde is, dan zal je automatisch de juiste lichaamstaal uitstralen en de juiste woorden zeggen.

Bekijk Simon’s unieke aanpak en ontdek direct of het voor jou werkt:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

prediksi bola hari ini situs togel deposit qris Pascol4d Pascol4d Pascol4d bandar togel terpercaya 2023 rtp pascol4d rtp gacor pascol4d Pascol4D Pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto MICIN4D KARI4D situs togel gacor pascol4d