Waar Ben Jij Naar Op Zoek?

confusedEr zijn best een aantal verschillende wegen die een man op kan gaan wat daten en vrouwen versieren betreft. Wil je een vaste vriendin of wil je het ‘’single life’’ leven en met meerdere vrouwen naar bed gaan?

Het advies voor beide is ook anders. Als je alleen een one night stand wilt dan gedraag je je niet als een potentieel vriendje, en vice versa voor als je een vaste vriendin wilt. Je stuurt een potentiële vriendin niet gelijk weg de volgende ochtend.

Hoe je je ook gedraagt, vertelt een beetje wie je voor een vrouw bent.

In het volgende artikel geef ik wat voorbeelden van de verschillende levensstijlen, veel leesplezier.

Vrij & Gezellig

Als je drie á vier keer per week uitgaat, dan ga ik er vanuit dat je nog niet op zoek bent naar een vaste relatie. Je hebt of een net-niet-bijzonder-genoeg dame voor jou ontmoet, of je houdt er gewoon van om lekker vrij te zijn, ook niks mis mee. Hou er wel rekening mee dat hier een aantal verantwoordelijkheden bij komen kijken, namelijk:

 • Hou je contact met alle dames?
 • Ben je eerlijk tegen ze?
 • Maak je duidelijk dat jullie niet meer dan (seks)vrienden zijn?

Vreemdgaan

Het is niet vreemdgaan als een dame niet gekwetst kan worden en zij weet dat ze zonder zorgen jou je gang kan laten gaan. Je wilt natuurlijk niet hebben dat je een huilende dame aan je deur hebt en jij dan vervolgens moet uitleggen:

‘’Oh, ik dacht dat dit maar voor één keer was.’’

Er zijn ook nog een aantal verantwoordelijkheden die natuurlijk vanzelfsprekend zijn, maar als iemand die van mensen houdt en graag voor zowel vrouwen als mannen wilt zorgen (dat het goed komt) ga ik er het toch even in gooien:

 • Altijd condooms bij je hebben! Je weet maar nooit waar je het gaat doen met deze wilde levensstijl van je.
 • Zorg ervoor dat je niet al te ver hoeft te reizen wanneer je [een] dame(s) mee naar huis wilt nemen.
 • Bij jou thuis, houd een oogje op haar en al helemaal wanneer ze een handjevol is (druk, vreemd gedrag, dronken).
 • Ook al is een vrouw super mooi, betekent het niet dat ze geen ongein zal uithalen, let er ook op dat je niet te lang ergens weg bent bij jou thuis om een oogje op je spullen te houden.

(Kort verhaaltje tussendoor)

Toen ik in Las Vegas was had ik daar een super leuke dame ontmoet, ze had zelfs eten voor me betaald en al, we waren uitgegaan en we waren heel knus. Eenmaal in m’n hotelkamer lag ze op het bed want ze wilde een dutje doen voordat we naar de bioscoop gingen. Ik was even gaan fitnessen beneden, en toen ik na een half uurtje terug kwam was zij weg, met tweehonderd dollar.

Dus vandaar, let op je gezondheid (seks/soa) en je bezittingen.

De wilde ‘’single life’’ levensstijl kan hartstikke cool zijn, mits er geen emoties, botten en harten worden gebroken.

Warmte Delen

Lekker op de bank zitten, film kijken, knuffelen en zoenen tussendoor. Eten koken: ‘’Hoe laat ben je thuis lieverd?’’ En de hele relatie mik-mak. Net zoals ik al een beetje eerder aangaf, als je op zoek bent naar een vaste relatie zijn de gedragingen anders dan bij de wilde uitgaanslevensstijl.

 • Je bent meer zorgzaam
 • ’s Ochtends is het heel knus
 • De gesprekken gaan dieper, over het leven, de toekomst, etc.
 • Vaker afspreken, niet alleen voor de seks, maar omdat jullie van elkaars gezelschap genieten.

En je blijft natuurlijk trouw aan haar.

Veel mensen pakken het proces anders aan, spreken jullie met elkaar af dat jullie vanaf een bepaald punt een relatie hebben, gebeurt het vanzelf wanneer je haar introduceert aan vrienden of heb jij een andere manier? Dat laat ik aan jou over omdat het jouw eigenaardige gevoel is.

Veel succes en plezier toegewenst.

3 Reacties op "Waar Ben Jij Naar Op Zoek?"

 1. friend

  says:

  Gvd, jullie blogs komen altijd op het juiste moment. Ik zat in een seks relatie waarbij de vrouw dacht ik signalen afgaf dat ze wel een vaste relatie wilde. We zagen elkaar normaal om de 8 a 10 dagen, op tweede kerstavond voor het laatst. De volgende dag ben ik de hele dag bij haar geweest en 's avonds tv gekeken terwijl ze in mijn armen lag te slapen. Ik vond het ook wel fijn. Maar vanaf die dag is onze relatie een heel stuk minder. Ze negeert me zelfs op FB (chat uitstaan) terwijl ze vroeger bijna iedere dag berichtjes stuurde. Gisteren nog wel gebeld en vertelde ze me dat ze misschien in mijn stad op stap ging samen met haar vriendin. Ik bedenk me nu dat het knusse avondje (precies zoals in het artikel Warmte Delen beschreven) misschien te dichtbij een relatie kwam en dat ze daar niet aan wil. Ik vind het wel altijd vreemd dat je dit soort gedragingen moet 'uitvinden' in plaats van dat een vrouw gewoon zegt wat ze wil. Bedankt voor dit heldere moment.

 2. Arellius

  says:

  Hoi friend,

  Bedankt voor je uitgebreide reactie, mooi om te lezen.

  Uiteraard kunnen vrouwen hetzelfde hebben. Soms willen ze alleen sex en niet al te klef zijn met een man. Mischien een beetje verlatings angst of vaak geil, het verschilt natuurlijk per persoon.

  Ook niet alle vrouwen zijn altijd even eerlijk, het is gewoon hoe mensen zijn soms. Als je vaak genoeg met vrouwen omgaat en een beetje goede mensenkennis hebt kun je de gedragingen van te voren al een beetje inschatten. Probeer wel vaker de touwetjes in handen te hebben, zo raak je ook minder verrast als er iets gebeurd qua gedragingen.

  Groetjes,
  Arellius

 3. Johan

  says:

  Ik ben 48jaar en ik ben opzoek naar een leuke vrouw die met mei een sex relatie wil leuke dingen doen Groetjes johan

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *