Waarom De Openingszin Niets Uitmaakt

En paar mannen en vrouwen die het naar hun zin hebben in een bar.Zo altijd na het weekend probeer ik met een blog te komen die mij tot een bepaald inzicht heeft gebracht.

Dit keer heb ik weer maar eens bevestigd gekregen dat welke openingszin je ook gebruikt, het maakt niet uit wat je zegt, maar hoe je het zegt.

Misschien dat jij op zoek bent naar de ideale openingszin waarvan je denkt dat iedere vrouw er van smelt. Helaas is die er niet. Wel kun je ervoor zorgen dat je aan de hand van lichaamstaal een ‘perfecte’ openingszin uitvoert.

Het maakt niet uit wat je zegt

Laat ik even vertellen hoe ik afgelopen zaterdagnacht gescoord heb.

Mijn vrienden en ik liepen van onze vaste ‘stamkroeg’ naar een grote club, waar we heel vaak naar toe gaan.

Ik was al aardig in de goede state, doordat ik in de stamkroeg al heel wat mannen en vrouwen had aangesproken, en hier een beetje gek had lopen doen.

Toen we naar de club liepen, zag ik dat een groepje met vrouwen het over ons had.

Ze zaten zo naar ons te kijken en te praten, dat ze het wel over ons moesten hebben. Ik besloot daarom om er naar toe te gaan.

Ik vroeg “over wie van ons drieën ze aan het roddelen waren”, waarop ze antwoordden dat ze vonden dat we goed gekleed waren. Een duidelijke Indicator of Interest (IOI), dus.

Omdat ik nog niet echt in de ‘state’ was om echt vrouwen te gaan versieren, en mijn vrienden doorliepen, maakte ik een kort praatje, en ging weer weg.

Ik had toen een hele avond niet meer aan hun gedacht, en ineens kwam ik ze in die club ook tegen!

Het viel me ineens op dat er eentje bij was die ik echt super knap vond. Die kon ik natuurlijk niet laten schieten.

Maar wat moest ik nu tegen haar zeggen?

Natuurlijk kon ik over mijn kleren beginnen, maar dat vond ik een beetje afgezaagd.

Omdat ik er snel naar toe ‘moest’, omdat het anders lijkt alsof ik een hele tijd naar hun sta te kijken, besloot ik ter plekke wel wat te zeggen.

Ik ging er naar toe en zei simpelweg: “Mijn verstandskiezen zijn gisteren getrokken” (wat ook echt zo is).

Ze moest vreselijk lachen, en we hebben nog een erg leuk gesprek gehad. Uiteraard heb ik haar nummer geregeld, en morgen ga ik haar opbellen om wat leuks te doen.

Omdat mijn vrienden naar een andere club wilden, en ik vind dat vrienden voor vrouwen gaan, besloot ik ook mee te gaan, en dus dat ene meisje achter te laten.

Zeg het vol overtuiging

Toen we naar de andere club gingen, heb ik heel de avond dezelfde openingszin gebruikt, namelijk dat gisteren mijn verstandskiezen zijn getrokken.

Ik zei dit met een grote glimlach op mijn gezicht, met mijn rug naar vrouwen toe, en mijn hoofd op negentig graden naar haar toe gericht, zodat het lijkt alsof ik zomaar even langsloop.

Geloof het of niet, die ‘openingszin’ heeft er voor gezorgd dat ik met verschillende dames heb gezoend.

Ze vonden het allemaal erg grappig, en ik heb met allen een lange tijd gepraat.

Het maakt dus absoluut niets uit wat je zegt, maar hoe je het zegt!

Onthoud dat je alles met een grote glimlach moet zeggen, niet bang moet zijn om te falen, en gewoon gekke dingen uitproberen!

Succes!

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *