Waarom Je Vrouwen Te Vriend Moet Houden

Het is vaak zo dat wanneer een man en een vrouw ‘klaar’ zijn met elkaar, er geen seksuele spanning meer is of gewoon uit elkaar zijn gegroeid op seksueel gebied.

Deze man en vrouw hebben dan ook geen contact meer met elkaar. Soms hebben ze zelfs nog wel contact, maar negatief. Dat ze elkaar niet eens gedag meer zeggen, etc.

Je kent allemaal het gezegde: “Het is uit, maar ik wil wel vrienden blijven” of iets dergelijks. De meeste mannen zien de waarde dan niet in het “laten we vrienden blijven”-gedeelte. Ze gaan dan weg en spreken de vrouw nauwelijks of nooit meer.

Hetzelfde idee, mannen gaan uit, zoenen met een vrouw, en vervolgens spreken ze elkaar nooit meer. ‘Want ze hebben toch al gezoend, en meer zat er niet in?’ Ga toch weg!

Vrouwen als vrienden is het beste wat je kan hebben in de wereld van het vrouwen versieren!

Elke vrouw heeft weer vriendinnen die zomaar wel eens topmodellen kunnen zijn. Waarom zou je dan niet in contact blijven met die vrouwen? Waarom zou je niet een avond stappen met een aantal vriendinnen van je?

Denk daar eens over na, behalve dat je het onwijs gezellig en naar je zin kunt hebben met vrouwelijke vriendinnen, wat voor voordelen kunnen vrouwen hebben in je leven? 

Belachelijk veel! Mannen onderschatten dit zo erg.

Wat ik vaak doe, is met vijf vriendinnen van me stappen. Stel je nou eens voor. Je komt ergens binnenlopen met vijf vrouwen achter je aan. Hoe komt dat over op de andere aanwezige vrouwen? Je hebt onwijs enorme voorgeselecteerdheid. “Waarom zijn die vrouwen allemaal met hem? Wat is er zo geweldig aan hem? Dat ga ik uitzoeken!”

De vrouwen die het zien zullen hoogstwaarschijnlijk denken: ‘Hij gaat met ze allemaal naar bed’. Dat doe je niet, maar dat denken zij wel! Hierdoor ben je meteen al interessant voor de aanwezige vrouwen aan.

Dus waarom zou je geen contact houden met de vrouwen waarmee je bent geweest of die je hebben gedumpt als seksuele partner? Noem eens een paar goede redenen?

Wat ik persoonlijk heb is dat ik een aantal goede vriendinnen heb, en een aantal vrouwen waar ik ooit mee ben gegaan nog steeds spreek. Als ik een feest zou geven, zouden er niet alleen maar mannen komen, of een merendeel van mannen. Ik zou zomaar een groep mensen kunnen uitnodigen van over de honderd personen waarvan het grootste deel vrouw zou zijn.

Dit alleen maar omdat ik ze te vriend hou. Ik versier ook niet elke vrouw die ik tegenkom of die ik ken. Ik hou ze gewoon te vriend omdat ik het naar mijn zin heb met ze. Probeer daar eens gewoon wat mee te doen, oefen daar eens mee. Een vrouw ergens ontmoeten en haar dan niet versieren. Maar haar nummer krijgen en de volgende keer met haar en wat vrienden/vriendinnen van beide wat te gaan drinken.

Je zult zien hoe snel je je vriendenkring uitbreidt en hoeveel profijt je daar dan alsnog van hebt!

 

1 Reactie op "Waarom Je Vrouwen Te Vriend Moet Houden"

  1. PB

    says:

    Hoe hou haar te vriend?
    Stel je hebt haar gezoend of bent met haar op een date geweest.

    Hoe zorg je ervoor dat ze weet dat je geen GF-interesse hebt, maar wel gewoon vrienden wilt blijven. Je praat geregeld nog met hen, maar is dat niet vreemd?

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *