Wanneer Moet Ik Reageren?

Een denkende manVeel mannen vinden het lastig om te bepalen wanneer ze iets van zich moeten laten horen.

Moet ik al een SMS’je sturen meteen nadat ik haar nummer heb? Kan ik al een SMS’je sturen meteen na de eerste date? Komt dit niet te wanhopig over?

Zomaar vragen die op dit moment in je hoofd kunnen spelen.

In dit artikel zal ik je helpen om de juiste beslissing te maken!

Wat altijd belangrijk is, is om te laten weten dat je nog een leven hebt, naast de vrouw. Laat weten dat je een leuk, druk en sociaal leven hebt, zodat zij daar een deel van uit wil gaan maken.

Een manier om dit te doen is door niet meteen te reageren op een SMS’je. Stuurt zij bijvoorbeeld op maandagmorgen een SMS’je met niks dringends er in, maar gewoon om contact te zoeken, SMS dan niet meteen terug.

De reden dat ik dit aanraad, is dat de vrouw dan zit te wachten op JOUW antwoord. Ze vraagt zich af waarom jij nog niks terug hebt gestuurd, en wanneer je dan wat terugstuurt, is ze blij dat je toch wat hebt teruggestuurd.

Laat zien dat jij de prijs bent, en dat zij geluk heeft dat ze jouw nummer heeft en een rol in jouw leven kan gaan spelen.

Stuur dus niet meteen een berichtje terug!

Je hebt haar nummer, en nu?

Een veelvoorkomende fout die mannen maken, is door direct een berichtje te sturen als ze een nummer hebben gescoord.

Dit is fout omdat je dan laat zien dat je eigenlijk niet veel meer te doen hebt, en je constant met haar in je hoofd zit.

Je moet laten merken dat jij de prijs bent, en dat doe je niet door meteen al een berichtje te sturen met een vleiende tekst ;).

Maar wanneer moet je dan wel een berichtje naar haar sturen? Mijn advies: bel haar gewoon! Doe eens gek en bel haar op als je in de stad loopt. Jij bent op zoek naar een cadeau voor een vriendin, en je wilt graag advies van een vrouw die haar niet kent!

Hier is toch helemaal niks geks aan, het is alleen maar goed! Het laat zien dat je spontaan bent, en niet bang bent om haar op te bellen. Berichtjes sturen vind ik vaak erg onpersoonlijk, en een bijkomend nadeel daarvan is dat ze vragen niet kan beantwoorden, je lang op een antwoord kan wachten, en haar gezichtsuitdrukking niet ziet.

Wacht gewoon twee dagen nadat je haar nummer hebt gescoord, en bel haar op.

Na de date

Als je op date bent geweest met een meisje, SMS of bel haar dan ook niet meteen. Het ligt er natuurlijk aan wat jullie op de date hebben afgesproken wanneer en hoe jullie contact gaan opzoeken, maar ik raad aan om niet dezelfde dag een berichtje te sturen dat je haar mist ;).

Wacht dus gewoon een paar dagen, en bel haar dan op om te vragen of ze weer zin heeft om wat leuks te doen.

Onthoud dat jij de prijs bent, en je moet laten zien dat je een druk en sociaal leven hebt. Zij moet blij zijn om in jouw leven te mogen komen.

1 Reactie op "Wanneer Moet Ik Reageren?"

 1. Anoniem

  says:

  Goed artikel! Ik weet uit ervaring dat vrouwen inderdaad erg gevoelig zijn voor het onbekende, het mysterieuze. Lees hieronder..

  'Hard to get' onderzoek

  Wetenschappers
  In Amerika is veelvuldig onderzoek gedaan naar 'hard to get' spelen. Hieruit kwam naar voren dat het voor mannen soms best handig kan zijn om hun gevoelens voor zichzelf te houden. Het bleek namelijk dat diverse vrouwen zich sterk aangetrokken voelden tot een man bij wie ze niet konden inschatten of hij iets voor haar voelt.

  Onduidelijkheid
  Door onduidelijkheid gaan vrouwen meer over een man nadenken. Ze gaan zich steeds meer afvragen of deze man haar wel leuk vindt. Door het vele denken aan deze man krijgen ze eerder interesse in hem en dit wekt verliefde gevoelens op.

  --

  Maar hoe zit het met mannen? Hoe kunnen vrouwen zich het beste gedragen na een date en in de daaropvolgende dagen om een man om haar vinger te wikkelen. Wat zou een man het liefst willen en verwachten? Jouw artikel omschrijft mijn gedrag naar mannen toe. Het is een beetje dat kat- en muisspel. Maar houden mannen niet van duidelijkheid?

  Ben benieuwd...

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *