Ze Staat In Een Groep

Een groep mannen en vrouwen.Heb je het ook wel eens gehad? Je wilt een dame aanspreken maar ze staat in een grote groep.

Je weet niet wat je moet doen. Moet je naar de vrouw toegaan? Of moet je wachten tot ze eindelijk alleen staat?

In dit artikel zal ik je uitleggen hoe je het beste vrouwen kunt benaderen, en versieren, die in een grote groep staan. Lees dus snel verder!

Laten we er even vanuit gaan, dat de vrouw die je wilt aanspreken in een groep van vier meiden staat. Ze is met haar vriendinnen een gezellig avondje op stap. Jij bent met je vrienden, en wilt graag die ene vrouw beter leren kennen, maar je durft haar niet aan te spreken, omdat je niet weet wat je met haar vriendinnen aan moet.

Om haar te versieren, moet je dit tactisch aanpakken.

Maar wat is tactisch? Hoe kun je dit het beste aanpakken?

Eigenlijk is het vrij simpel, maar je moet het maar net weten.

In plaats van dat je naar de vrouw gaat die je beter wilt leren kennen, ga je juist naar één van haar vriendinnen toe. Ga naar degene van de groep toe die je het minst interessant vindt, en maak daar een leuk praatje mee.

Waarom moet je naar haar vriendin gaan?

Door naar haar vriendin te gaan laat je merken dat je eigenlijk geen interesse in de vrouw hebt, waar je eigenlijk wél interesse in hebt. En door middel van haar vriendin, kun je kennis maken met haar vriendin waar je het eigenlijk voor doet.

Doordat je niet meteen naar de vrouw gaat die je eigenlijk wilt leren kennen, maak je haar als het ware een beetje jaloers.

“Waarom gaat hij naar haar toe?”, “Waarom spreekt hij mij niet aan? Ik ben toch veel knapper…”

Maar hoe kom je dan aan de praat met haar?

Daar zijn een paar mogelijkheden voor. Eén daarvan is om een vriend vragen of die je wil helpen. Jouw vriend moet dan haar vriendinnen bezighouden, en die kan jou dan voorstellen aan de vrouw die je eigenlijk wilt versieren.

Als jouw vriend haar, en haar andere vriendin bezighoudt, kun je later makkelijk van dames wisselen, en zo aan de praat komen met die ene vrouw waar je het allemaal voor doet ;).

Een andere manier is, en dat is voor als je geen wingman hebt, het zelf doen.

Maar hoe doe je dit?

Ook dit is eigenlijk vrij simpel: je laat jezelf gewoon voorstellen door de vrouw waar je momenteel mee aan het praten bent. Je zegt dan gewoon “wat onbeleefd van je, je stelt me niet eens voor aan je vriendinnen ;)!”

Het is wel belangrijk om nu niet meteen al je aandacht op je ’target’ te zetten. Pak dit gewoon rustig aan, en geef haar niet meteen al je aandacht. Besteed in het begin aandacht aan haar vriendinnen, en dan pas aan haar.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *