5 Redenen om Gemotiveerd te Blijven met Vrouwen Versieren

Om uiteindelijk succes te krijgen met vrouwen versieren zul je allereerst de nodige motivatie moeten hebben. Dit is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan.

Een van de zwaarste dingen in het leven is misschien wel het vasthouden van dat brandende verlangen om iets voor elkaar te krijgen.

Het is die discipline en motivatie dat als brandstof dient en je op de been houdt wanneer je eigenlijk het liefst met iets wilt stoppen.

Lees in dit artikel 5 redenen om gemotiveerd te blijven met vrouwen versieren!

***************************

Zonder Sociaal Zelfvertrouwen Ben Je Niks!

Je kan alle versiertactieken overslaan en goed worden in versieren door te werken aan je sociale zelfvertrouwen.

Andersom werkt het precies hetzelfde. Als jij diep van niet jezelf erop vertrouwt dat jij een vrouw waard bent, dan zal je haar nooit krijgen.

Ze zal aanvoelen dat jij je voelt alsof je niet op dezelfde hoogte als haar zit. Ze zal je afwijzen.

Als je goed oplet dan zit achter elke versiertechniek sociaal zelfvertrouwen verscholen.

Daarnaast kan je sociaal zelfvertrouwen op elk vlak in je leven gebruiken.

Het is nuttig voor je werkrelaties, je vriendschappelijke relaties, je familierelaties en natuurlijk je liefdesrelaties.

Dus klik op deze link, werk aan je zelfvertrouwen en ontdek het verschil dat sociaal zelfvertrouwen maakt met vrouwen.

***************************

#1: Vrouwen Versieren Is Een Constant Proces

12208298_862475637183718_3555278295634990769_n

Of dit nu gaat om drastisch afvallen of het verleiden van knappe vrouwen, gemotiveerd blijven om je doelstellingen te behalen is ontzettend belangrijk.

De meeste mensen hebben geen enkel idee wat er voor nodig is en hoe het voelt om je ergens volledig voor in te zetten.

Je herkent het misschien zelf wel, je bent ergens aan begonnen maar hebt het later toch niet afgemaakt wegens een gebrek aan motivatie.

Om écht goed te worden met vrouwen versieren mag jij jezelf het er niet makkelijk vanaf maken.

Je kunt niet na een avond stappen zeggen dat je er geen zin meer in hebt want het zal je uiteindelijk niet verder helpen.

Het is belangrijk dat je jouw doelstellingen (succesvol worden met vrouwen) serieus neemt. Het is geen spelletje. Neem het daarom serieus. Je wilt geen verbeterde versie van jezelf omdat het simpelweg ‘leuk’ is.

De afwijzingen van vrouwen die je ongetwijfeld zult krijgen zijn namelijk absoluut niet leuk, maar het hoort er wel bij. Met een nonchalante houding zal je er niet komen.

Het is dit punt waar veel mannen op afhaken. Het moment dat het ze allemaal teveel wordt en zichzelf afvragen waar ze mee bezig zijn.

Ze maken de afweging om ermee te stoppen, om niet beter te worden met vrouwen versieren.

Het is het verschil tussen seks hebben met tientallen aantrekkelijke vrouwen en single en gefrustreerd thuis zitten op de bank.

Natuurlijk, als het makkelijk was geweest om een harem aan vrouwen te krijgen, dan zou iedere man ermee bezig zijn geweest.

Maar in werkelijkheid is maar een handjevol mannen bezig om zichzelf te verbeteren en te leren hoe je vrouwen succesvol kan versieren.

Om ergens goed in te worden zul je het vaker moeten doen. Je wilt niet opgeven bij de eerste beste afwijzing in de kroeg.

Geloof in jezelf en dat het je gaat lukken om talloze aantrekkelijke vrouwen in bed te krijgen.

#2: Vrouwen Versieren Is Als Het Beginnen Aan Een Goed Boek

motivation

Veel mensen missen dit essentiële principe. Dat ze goed genoeg zijn om iets te kunnen bereiken zolang ze maar doorzetten.

Als je kijkt naar mannen die goed zijn met vrouwen verleiden, dan valt je misschien op dat de meesten helemaal niet zo knap zijn.

Het is namelijk niet het uiterlijk wat hen zo aantrekkelijk maakt. Het is die ijzeren wilskracht waar vrouwen op vallen. Het is die zelfverzekerde houding dat geen enkele vrouw kan laten wankelen.

Als jij er niet in gelooft, dan zal het je nooit lukken.

‘Waarom zou ik er uberhaupt aan beginnen als het me toch niet zal lukken?’ is de doemgedachte die veel mannen hebben.

Op het moment dat je bepaalde dingen goed onder de knie krijgt wil jij je focussen op de zaken waarin je nog niet zo goed bent.

Stel je vindt het moeilijk om te dansen met vrouwen, zoek dan een dansschool op en zorg ervoor dat je het binnen een mum van tijd onder de knie krijgt.

Je ego zal uiteindelijk willen dat jij een bepaalde vaardigheid goed onder de knie krijgt omdat je veel tijd erin hebt geïnvesteerd. Je wilt op dat moment niet opgeven en doorgaan met het leerproces.

Het vernietigen van je slechte gewoontes is een belangrijk deel om je nieuwe ‘IK’ te creeren. Het zijn deze slechte gewoontes die je op de plaats houden en niet willen dat jij jezelf verbeterd.

Stel je hebt de gewoonte om snel een gesprek te ontvluchten, leer jezelf dan aan om de vrouw mee te nemen op het moment dat jij de sterke behoefte voelt om weg te gaan.

Actie ondernemen om is altijd beter dan niets doen. Dit is essentieel om goed te worden met vrouwen versieren.

Vergelijk het verleidingsproces met boeken lezen, veel mensen kopen enthousiast een interessant boek en beginnen met het lezen van de eerste paar hoofdstukken.

Uiteindelijk haken ze af en ligt het boek te verstoffen op hun nachtkastje.

Maar stel je hebt de keuze tussen het lezen van de eerste hoofdstukken van tien boeken en helemaal niets lezen.

Welke persoon zal meer hebben geleerd?

Ook al maak je uiteindelijk iets niet af, ergens aan beginnen is ALTIJD beter dan helemaal niets doen en op hetzelfde punt blijven leven.

Je zult in je leven altijd op zoeken blijven gaan naar nieuwe bestemmingen. Je zult jezelf ook altijd op alle facetten in je leven moeten blijven motiveren. Dit geldt ook voor vrouwen versieren.

Zelfs mannen die ontzettend goed zijn met vrouwen versieren werken nog wekelijks aan hun ‘skills.’ Want niets is blijvend.

Zie het als een sport. Als jij een maand niet naar de sportschool gaat, dan zullen je spieren ontzettend verzwakt zijn en zal je moeite hebben met gewichten die voor jou een maand geleden appeltje eitje waren.

Vind je het moeilijk om vrouwen te benaderen?

Werken aan je sociale zelfvertrouwen zou dan een goede eerste stap kunnen zijn.

Als je je sociale zelfvertrouwen op orde hebt dan zal de angst om gesprekken te beginnen sterk verminderen.

Klik op de link hieronder om er meer over te ontdekken:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

#3: Waarom Je Als Man Geen Keuze Hebt

12196045_859570424140906_8290866558702315058_n

Besef dat je jouw acties kan controleren om een beter persoon te worden.

Stel jezelf de vraag waarom je beter wilt worden met vrouwen.

Je kan rationaliseren dat vrouwen versieren niets voor jou is maar diep van binnen weet je dat je zoveel meer kunt bereiken in je leven en dat je eigenlijk als man de verplichting hebt om aan jezelf te gaan werken.

Het is als Neo van (hoofdrolspeler van The Matrix) die geen weg terug meer heeft na het innemen van de rode pil.

Net als Neo weet van de Matrix, weet jij dat vrouwen versieren is aan te leren en ervoor geen aangeboren gave hoeft te hebben.

Nu dit besef hopelijk tot je doordringt, ben je er ook van bewust dat je oude leventje geen optie meer is.

Plaats jezelf in situaties die oncomfortabel voor je zijn en besef dat je eigenlijk geen keuze hebt.

Ga met mensen uit die net zo gemotiveerd zijn als jij. Geef elkaar deadlines die moeten worden bereikt.

Je instinctieve neiging naar veiligheid en rust in je hectische leventje is jouw grootste motivatie killer. Als mens probeer je altijd ongemakkelijke situaties te vermijden.

Je neemt een klein stapje uit de comfortzone en boekt succes.

Een meerderheid van de mannen die met vrouwen versieren bezig is, benaderd wat vrouwen op straat of in de kroeg, krijgen enkele goede reacties terug en wat nummers en vinden van zichzelf dat ze het dan prima gedaan hebben.

Ze denken weer te kunnen relaxen.

Vervolgens blijven veel mensen weer op dit plateau stil staan en wordt het hun nieuwe comfortzone.

Hoe beter je met vrouwen versieren wordt, des te moeilijker het wordt om je motivatie te behouden.

Ben niet bang om te verliezen wat je hebt bereikt. Waak ervoor om terug te gaan naar je oude leventje waarin je weinig deed en amper vrouwen aansprak.

Creëer voor jezelf altijd nieuwe doelstellingen en ben ook niet bang om oud gedateerd advies te vervangen voor nieuwe.

Zoek de grenzen op en je zult uiteindelijk versteld staan wat je allemaal in een paar maanden kunt bereiken.

Hoe eerder je dit realiseert en niks aantrekt van al die negatieve gedachtes in je hoofd, des te sneller jij actie zult gaan nemen.

#4: Emoties Zijn Jouw Brandstof

12208444_862881240476491_6105028738989035981_n

Als je vrouwen gaat versieren zul je je af en toe ellendig voelen. Je hebt momenten waarop je het liefst hard wilt wegrennen van de ongemakkelijke situatie.

Wat ik wil is dat je jouw emoties als brandstof gebruikt. Gebruik emoties als woede, angst en frustratie om je doel te bereiken. Gebruik deze negatieve energie!

Wordt kwaad op jezelf als je geen actie onderneemt. Voel jezelf niet als slachtoffer maar gebruik dat brandende verlangen om jezelf te verbeteren.

Begrijp dat de meeste mensen (en de maatschappij in het algemeen) niet aan jouw zijde staan.

De maatschappij wilt niet dat jij een beter persoon wordt, zelf gaat nadenken en je potentie waarmaakt.

De maatschappij promoot vooral stabiliteit en dat comfortabele gevoel van thuis zitten, TV kijken en niets doen. Alles wat buiten de ‘comfortzone’ valt wordt argwanend aangekeken.

De reden dat de maatschappij vooral hierop focust is omdat de elite niet wilt dat iedereen zijn hoogste capaciteiten zal bereiken.

Er zijn niet genoeg posities om iedereen een luxevol leven te geven, daarom zal een meerderheid van de mensen zich moeten conformeren aan het normale leventje.

De maatschappij wilt dat jij op je plaatst blijft en je eigen mening voor je houdt. Het liefst stilzwijgend tot aan de dood. Vanaf het moment dat je naar school gaat leer je wat ‘goed’ en ‘fout’ is.

Begrijp dat je uiteindelijk al deze principes los zal moeten laten, wil je echt goed worden met vrouwen versieren.

#5: Je Bent Volledig Op Jezelf Aangewezen

12190923_860838617347420_3967497889521486454_n

Dit klinkt misschien wat hard wat ik je nu vertel maar ik moet het je wel vertellen..

Je bent het gemiddelde van de 5 mensen met wie je het meest optrekt.

Ben jezelf ervan bewust hoeveel je beïnvloedt wordt door bepaalde mensen. Laat de mensen vallen die je niet verder helpen met je persoonlijke ontwikkeling.

Ontmoet daarentegen de mannen die hetzelfde als jij willen bereiken!

Dit wordt jouw nieuwe realiteit waarin je wordt gestimuleerd om actie te ondernemen en uit te gaan.

En begrijp ook dat veel vrienden en familie niet aan je zijde staan.

De kans is groot dat sommige vrienden je tegen zullen proberen te houden in je ontwikkeling. Ze zullen het raar vinden dat je opeens zoveel uitgaat om nieuwe leuke vrouwen te ontmoeten.

Het zijn de mensen die het liefst in de comfortzone willen blijven zitten en diep van binnen ongelukkig zijn met hun iets te dikke vriendin op de bank.

Door actie te ondernemen en jezelf proberen te veranderen confronteer je hun met hun eigen falen. Je houdt ze een spiegel voor waarin ze zien dat ze stilstaan.

Ze zullen zich bedreigd voelen door jouw zelfontwikkeling en zich afvragen waarom je dit nu perse moet doen.

Omdat jij het kunt zouden zij het ook moeten kunnen, alleen ze willen het niet!

Dat veroorzaakt onzekerheid, jaloezie en frustratie bij veel mensen. Ze zullen zich uiteindelijk slecht voelen en jou daarop afrekenen.

Dit soort mensen wil je laten vallen als een baksteen. Je hebt ze niet nodig. Ze zijn een blok aan je been.

Om dit artikel af te sluiten met een knaller van een motivatie video: 

Begin met het geloven en jezelf en ben niet bang om anders dan anderen te zijn.

Geloof me, je zult er uiteindelijk voor worden beloond!

Krijg het zelfvertrouwen dat je altijd al had willen hebben binnen 30 dagen

Simon Zomerdijk heeft een methode ontwikkeld om snel meer zelfvertrouwen te ontwikkelen. Je leert een hele reeks technieken om je zelfvertrouwen te ‘boosten’!

Er is geen enkele goede versierder die geen zelfvertrouwen heeft.

Zelfvertrouwen zit namelijk achter elke goed uitgevoerde versierpoging.

Als je zelfvertrouwen op orde is, dan zal je automatisch de juiste lichaamstaal uitstralen en de juiste woorden zeggen.

Bekijk Simon’s unieke aanpak en ontdek direct of het voor jou werkt:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

prediksi bola hari ini situs togel deposit qris Pascol4d Pascol4d Pascol4d bandar togel terpercaya 2023 rtp pascol4d rtp gacor pascol4d Pascol4D Pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto MICIN4D KARI4D situs togel gacor pascol4d