Versieren Om Alleen Voor Het Uiterlijk Te Gaan

Overdag vrouwen versieren

Tuurlijk wilt elke man een super lekkere vrouw in bed hebben, maar is elke super lekkere vrouw wel de type voor jou? Onthou dat hele mooie vrouwen, en ik bedoel niet zomaar mooi ik bedoel echt de type waarbij je je controle verliest wanneer je zo een dame voorbij ziet lopen, zelden alleen lopen en het van kilometers kunnen zien aankomen dat je ze wilt versieren.

Onwijs mooie vrouwen zijn echt een heel hoop gewend, die talloze rare berichten die ze binnen krijgen met duizenden (ik overdrijf niet) complimenten over hun foto, hoe vaak ze wel niet naar gekeken worden en laat staan wat er allemaal in de discotheek gebeurt.

Maar jij hebt natuurlijk een groot voordeel, jij bent een zelfverzekerde man die ze wél durft aan te spreken, zelfs dan al kan het een beetje lastig zijn als je niet iets hebt waar ze gelijk interesse in hebben.

Als je alleen op vrouwen afstapt omdat ze qua uiterlijk er super mooi uitzien dan zitten daar wel, soms, consequenties aan vast. Ik wil zeker niet zeggen dat het niet mogelijk is, maar weet wel waar je aan begint.

In het volgende artikel deel ik mijn perceptie over hoe het is om voor de hoofd-omdraai bloed mooie vrouwen te gaan.

Veel lees plezier…

Uiterlijk is niet alles

Helaas, helaas. Uiterlijk is inderdaad niet alles, en minder knappe mannen die met mooie vrouwen rond lopen bewijzen dat ook. Maar wanneer het op mooie vrouwen neerkomt geld hetzelfde. Mannen hebben een best verstoord beeld over mooie vrouwen, hier een aantal misvattingen;

 1. Ze zijn allemaal perfect.
 2. Ongelofelijk goed in bed.
 3. Sociaal en altijd vriendelijk.
 4. Onzeker.
 5. Kortzichtig & Oppervlakkig.

Het eerste is natuurlijk niet waar, niemand is perfect en de perfecte vrouw voor jou vind je niet zomaar. Er is zeker een perfecte vrouw voor jou of wel twintig die op deze aardbol rondlopen maar die leer je niet kennen zonder een sterk en intiem connectie dat niet alleen op het fysiek is gebaseerd.

Tweede, nou daar is maar één manier om er zeker achter te komen hè? Vanuit persoonlijk ervaring kan ik je vertellen dat seks met super mooie vrouwen niet altijd het beste is geweest. Een dame mag wel mooi zijn, maar ze hoeft er niet uit te zien als een super-model om mij bijvoorbeeld goed te kunnen pijpen. Bijvoorbeeld.

Derde, licht aan het persoon zelf natuurlijk, sommige wel en sommige niet. Daar is ook een goede manier voor om er achter te komen; aanspreken en leren kennen!

Vierde, niet elke mooie vrouw is onzeker. Alleen mensen die een mooie vrouw oordelen vanuit jaloezie zeggen zoiets, vaak moeten mooie vrouwen juist sterk in hun schoenen staan om al die gretige mannetjes van hun af te slaan in de discotheek. Mooie vrouwen hebben allemaal hun eigen bijzondere tactieken om de sluwe praatjes en aanrandingen van gretige mannetjes te vermijden.

En het laatste punt, hier kom je ook achter om haar te benaderen. Het deed mij wel eens een beetje pijn toen een goede kennis van mij vertelde dat de methodes en manieren die ik gebruik om vrouwen te versieren alleen maar op ”bimbo’s” werkte (niet zo slimme vrouwen). Maarja, hij is natuurlijk maar bij één benadering geweest vanuit de honderden. Je leert een vrouw kennen wanneer je haar gaat benaderen met de intentie om haar daadwerkelijk te leren kennen, en daartussen in haar te versieren. Oordeel nooit te snel.

Waar je rekening mee moet houden

Als je op een date bent met een mooie vrouw dan;

 • Zul je vaak naar gekeken worden.
 • Zij zal vaak (heel vaak) naar gekeken worden.
 • Mensen gaan snel over jullie oordelen.
 • Als je uit gaat met haar, wees bereid om als Alpha Man sterk in je schoenen te staan.
 • Als ze vriendelijk doet tegen andere mannen, niet jaloers worden.

Over het algemeen wanneer je op een date gaat met een mooie vrouw pas dan ook op voor ”gold-digger” trekjes. Als ze teveel materialistische dingen van je eist zoals; drinken kopen, eten halen, boodschappen doen, kleding kopen, in principe alles wat met ”kopen voor haar” te maken heeft hoef je niet persé te vermijden alhoewel is het verstandig om je mannetje te staan en haar erop te wijzen dat je niet van geld ben gemaakt.

Een relatie op een materialistische basis is gegarandeerd vroeger of later verdoemd. Maar ik weet zeker dat jij daar te slim af voor bent, persoonlijk zodra ik dit merk hou ik de date extreem kort en zoek ik verder geen contact meer op. Daarom is een connectie maken op basis van gevoel zo belangrijk.

Zorg er dus voor dat je bewust wordt van het feit dat alleen maar voor mooie vrouwen gaan niet alles is, wat vrouwen versieren betreft. Wordt bewust van al het reclame dat wordt gemaakt. Reclame, films, tijdschriften en vooral het internet is er om jou te verleiden!

Groetjes, Arellius*

1 Reactie op "Versieren Om Alleen Voor Het Uiterlijk Te Gaan"

 1. c

  says:

  Wauw na al die bloggen hier gaan alle mannen vast naast hun schoenen lopen. Dan wordt het uitgaansleven heel saai voor de "gewone, middelmatige" vrouw (zoals ikzelf). Of misschien lekker rustig (is maar hoe je het bekijkt).
  En wanneer is een vrouw per definitie eigenlijk goed (genoeg) in bed?

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *