Wat Versieren & Verleiden Betreft, Waar Is Veel Vraag Naar ?

zelfvertrouwen

Zo zo, de eerste reeks artikelen zijn klaar voor het eerste verse maand van het nieuwe jaar. En ik vroeg mij iets af, hoe is het voor jullie tot nu toe? Het is best een interessant maand geweest, dat kan ook best per persoon verschillen eigenlijk.

Maar ik ben best benieuwd of jullie (ééntje misschien?) iets uit onze artikelen heeft geprobeerd met of zonder succes?

Ik schrijf (wij schrijven) maar al te graag artikelen met informatie dat jullie zeer goed op weg kan helpen met jullie doelen en met name het versieren van vrouwen. En ik (we) willen natuurlijk weten of het heeft geholpen.

Deze maand hebben we best veel onderwerpen gehad, en welke waren er het meest of het minst toepasselijk voor jou? Als jij interessante tips hebt om te delen, laat er dan graag een paar achter in de reacties aan het einde van deze blog.

In het volgende artikel stel ik graag een aantal vragen aan jullie, de lezers!

Veel lees plezier…

Wat toepasselijk voor jou is

Bepaal ik (bepalen wij) wat goed voor jou is? Natuurlijk niet, je bent vrij om te doen wat jij wilt binnen het kader van vrouwen versieren en wat onze tips en adviezen betreft. Als je maar geen vrouwen kwaad doet en geen grote risico’s gaat nemen dat ten koste kan gaan van je gezondheid, dan is het goed.

Jij bent de enigste die kan bepalen wat goed voor jou is, en als jij net zoals de alledaagse puber bent geweest and heb je dit lopen schreeuwen sinds je net een tiener was geworden. In sommige gevallen hebben je ouders wel gelijk gehad, haha. Maar vroeger of later realiseer je wel echter zelf wat goed voor je is en alles erbuiten is maar een suggestie die jij kan aannemen of niet.

Bij deze; lees alle artikelen of lees er maar één, je mag er zelf uithalen wat je wilt!

Eigenaardigheid

Ik zie mezelf altijd als een student van het leven, ik leer elke wel iets nieuws. Al is het een kleine les ben ik er toch wel blij mee, en zeker wanneer ik nieuwe informatie zal verkrijgen in het kader van vrouwen versieren deel ik natuurlijk dat maar al te graag hier. Het mooiste is is dat je niet precies hoeft te doen wat er staat. Past er iets niet bij jou? Dan mag je het doen op jou manier en je mag natuurlijk iets extra’s bij toevoegen. Is dit in jou geval zo geweest? Dan wil ik het graag weten! Vertel me wat voor jou is gelukt.

Op een gegeven moment kwam Isaac Newton met een theorie en een paar honderd jaar later had je Einstein die een veel en veel beter idee had over zwaartekracht. Vele zeggen dat Newton het inderdaad dan mis had, maar had Newton het ook echt wel mis, verkeerd of fout? Dat is één manier hoe je het kan zien, een ander manier van kijken zou bijvoorbeeld zijn; Newton heeft een heel groot dedicatie en contributie gemaakt aan wetenschap, zonder Newton zijn onderzoek had Einstein dan iets anders om te onderzoeken?

In deze voorbeeld vind ik Newton bijvoorbeeld niet fout, in die tijd was hij het zeker niet. De volgende die met een hele goede theorie komt na Einstein zal ook geweldig slim zijn, en zonder Einstein z’n werk; had de volgende het dan fout?

Vragen aan jullie

Ik wil heel graag weten wat jullie precies van deze reeks artikelen vonden. Ik (we) heb al aardig wat kritiek meegekregen, met name de spelling verbeteren waar ik me best bij doe om te verbeteren, en excuseer mijn vreemde manier van formuleren af en toe, haha. K’ben ook heel benieuwd of de tips voor jullie daadwerkelijk helpen en handig zijn, van een paar weet ik het al en ik ben jullie daar dankbaar voor uiteraard! En de rest?

En wat voor onderwerpen zien jullie graag in de volgende maand(en) voorbij komen? Of heb je een brandende vraag die je graag beantwoord wilt zien in het volgende reeks artikelen? Ga los!!! Laat alles weten in de reacties.

Op naar Februari!

Groetjes, Arellius*

 

 

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *