Wees Anders Dan De Andere Mannen

Mannen in barJe ziet ze vaak genoeg in de bar, mannen die er uit springen. Ze zien er anders uit, ze gedragen zich anders en ze hebben alle aandacht van de vrouwen. Hoe doen ze dat toch? Hoe krijgen ze het voor elkaar om keer op keer weer zoveel aandacht te krijgen?

In dit artikel zal ik bespreken hoe jij ook de aandacht van vele vrouwen op je gevestigd kunt krijgen.

Het begint al meteen met het uiterlijk.

De mannen waar we het hier over hebben kleden zich al meteen anders dan de rest, en onderscheiden zich dan ook meteen. Ze hebben mooie kleren, wat er anders uitziet dan de t-shirts en truien die de rest van de bar aan heeft.

Ze dragen bijvoorbeeld een net op maat gemaakt pak, of een mooi overhemd.

Kleed je anders!

Als jij nou ook op wilt vallen, moet je je hier ook voor kleden. Ga naar een goede kledingwinkel, en vraag de verkoopster om wat uit te zoeken wat voor jou erg goed zal staan, en waar je zeker mee op zult vallen – op een positieve manier natuurlijk!

Vervolgens is het tijd voor accessoires, want hiermee val je pas echt op. Vrouwen vinden horloges altijd erg mooi, en ringen doen het ook altijd goed. Zorg er wel voor dat je niet met goedkope prul aan komt zetten, want dat veroorzaakt juist het tegenovergestelde effect.

Bezoek ook een goede kapper, en vraag welk haarmodel goed bij jouw hoofd zal staan.Vaak heeft iemand zijn haar in het model gelegd, wat hij bij iemand anders erg leuk vond staan, maar staat bij hemzelf helemaal niet. Vraag ook voor goede stylinggel of         -wax, en zorg ervoor dat je haar niet te nat is.

Vrouwen houden van haar waar ze lekker doorheen kunnen wrijven!

De schoenen zijn ook een belangrijk onderdeel van je uitstraling, ook al zou je dat misschien zelf niet zo zeggen. De schoenen zeggen namelijk veel over een persoon. Koop eens echte mooie, nette schoenen. Als je niet weet welke schoenen goed bij jouw kleren passen, vraag het dan bij een goede schoenenwinkel.

Bestel eens wat anders

Waar ik zelf altijd van hou, is om een ander drankje dan de rest te bestellen. Gedraag je eens als een echte man, en bestel geen tapje bier, maar bestel eens een goede whisky.

Nog beter is het om helemaal geen alcohol te bestellen, omdat je zo beter met de vrouwen bent. Natuurlijk kun je wel een paar alcoholische drankjes bestellen om wat losser te worden, maar zorg er voor dat je nooit helemaal zat wordt. Dat is helemaal niet aantrekkelijk voor de vrouwen, en de volgende morgen is het al helemaal niet fijn ;).

Wees rustig, en niet te enthousiast. De mannen die goed met vrouwen zijn, weten zichzelf kalm te houden, en hangen niet de clown uit. Ze blijven te allen tijde rustig. Dit straalt een zelfverzekerde houding uit, iets wat vrouwen graag zien.

De mannen die zo succesvol zijn met vrouwen, houden te allen tijde oogcontact, want ook dat straalt zekerheid uit. Staar niet naar de grond, naar het plafond of langs haar heen, maar kijk recht in haar ogen.

Als je met een vrouw praat, praat dan rustig. Praat niet te snel, want dat komt juist over alsof je niet zelfverzekerd bent. Praat met een diepe stem, en laat veel pauzes vallen. Zo leg je meer nadruk op wat je zegt.

Misschien klinkt het dat ik je probeer over te halen om jezelf helemaal opnieuw uit te vinden, en een ander persoon te worden. Dat is helemaal niet zo. Maar als jij veel vrouwen wilt versieren, en dat op de huidige manier niet lukt, zul je jezelf moeten aanpassen op een aantal dingen, en dat is helemaal niet erg.

Je haalt er alleen maar voordeel uit!

1 Reactie op "Wees Anders Dan De Andere Mannen"

  1. M

    says:

    Ik heb me vaak erg netjes gekleed tijdens uitgaan maar werd met een jasje, colbert of gillet vaak uitgelachen door de andere mannen en ik trok wel vrouwen aan maar dat waren dan meestal golddiggers die een duur jasje en een mooi horloge zagen en meteen dachten dat ik in een villa woonde en een dikke auto had. Zulke moeten moet je niet willen. Dus mijn tip zou zijn: kleed je zo niet tijdens het uitgaan. Hoe je wel moet gaan: in het zwart! Of ik nou een overhemd of v-hals t-shirt aan heb in het zwart heb ik altijd veel meer sjans dan met andere kleuren. Doe met het overhemd wel het bovenste knoopje open anders lijk je te stijfjes.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *