Stop Met Vrouwen Te Versieren Voor Je Ego!

Je kent het wel, wanneer iemand jou uitdaagt om iets te gaan doen. Je vertelt iemand of een aantal mensen om je heen over een nieuwe passie die je hebt, laten we bij deze vrouwen versieren nemen, en dan heb je een grote kans dat je dan moet laten zien hoe het moet, of hoe jij vrouwen aanspreekt.

Heel veel mensen willen eerst zien, dan geloven, want velen zijn nou eenmaal sceptisch, soms in de positieve zin en helaas ook een beetje meer in die irritante, ondervragende, negatieve zin.

Als iemand sceptisch is tegenover jouw passie (vrouwen versieren) betekent het dat ze het zelf weinig tot niet hebben gedaan of het niet eens durven te proberen. Terwijl ze het stiekem wel willen, hypocrieten dus.

Zou jij er trouwens ook over opscheppen? Als jij met je vrienden bent en jij de avond ervoor twee telefoonnummers hebt gekregen en een dame hebt gezoend, tot in hoeverre voel jij je ‘de man’? Natuurlijk mag jij je goed voelen erover, vooral als je nog nooit zoiets eerder hebt gedaan, maar daarentegen, wanneer je gaat opscheppen neem je de waarde ervan weg.

In het volgende artikel geef ik mijn perceptie over bescheidenheid en je niet hoeven te bewijzen voor anderen.

Veel leesplezier…

Jouw Vrouwen, Jouw Leven

Mannen kunnen heel concurrerend tegenover elkaar zijn, wie is de beste, wie heeft de langste, wie is de coolste, en ga zo maar door. Hoe meer je het hebt, hoe beter het is en hoe vaker je het doet des te meer ben je ‘de man’. Achja, wat het betekent om een échte man te zijn hou ik voor een ander artikel, anders wordt dit wel heel veel om te lezen.

Kan het jou echt schelen wat anderen van jouw vaardigheden denken? Stel dat je naar de discotheek toegaat en je spreekt wel twintig vrouwen aan van wie jij maar met één telefoonnummer naar huis gaat, en jij bent er super blij mee, je hebt je uitgeleefd en dit wordt zeker een leuke date.

De volgende dag vertel je het aan iemand en diegene zegt dat het echt teleurstellend is. Twintig vrouwen en maar één nummer? Vragen ze dan een beetje op een denigrerende en verwarde toon.

Man, als jij er blij mee bent en als jij weet wat je eruit kan halen, wat maakt de rest nou uit? Als jij je trots en blij voelt om hand in hand met een dame te lopen door de winkelstraat, maar iemand anders zegt dat ze met een nóg mooiere vrouw door de stad lopen, eeeeeehm.

En dan?! Leuk voor ze, fuck die arrogante opschepperij shit. Als jij je maar gelukkig voelt. Je kan altijd werken aan je eigen succes en je weet van jezelf wat je altijd beter kan doen, maar als iemand daar anders over denkt op een negatieve manier en nooit iets nuttigs te vertellen heeft?

Geef ze een glimlach, geef ze gelijk en ga dan weer verder met wat je ook aan het doen was.

Een echte heer zijn

Ze zeggen dat een heer nooit doorvertelt met wie hij naar bed is geweest, maarja, ik zal eerlijk toegeven dat ik het zelfs niet kan laten als ik met echt een super mooie dame naar bed ben geweest. Meer vanwege trots dat het mij is gelukt een mooie dame te verleiden dan  om anderen neer te halen dat ze het niet kunnen, dat is niets voor mij. En als ik die mensen tegenkom ben ik binnen een paar seconden al weg.

De vrouwen die in jouw leven komen zijn er voor jou, door jou. Wanneer jij een vrouw gaat benaderen met de motivatie dat je jezelf moet bewijzen tegenover je vrienden, die vanaf een afstand aan het kijken zijn, dan benader je haar met de verkeerde intenties en zul je nooit op deze manier een gemeende en mooie connectie kunnen opbouwen met een vrouw.

Begin met de juiste intenties; je ziet een vrouw, ze geeft je een gevoel van ”wow”, vlinders in je buik bij wijze van, en vertelt haar oprecht dat ze een leuke uitstraling heeft. Je komt hier veel verder mee, ook al zal het misschien even duren, je zal tenminste een goede basis opbouwen.

3 Reacties op "Stop Met Vrouwen Te Versieren Voor Je Ego!"

 1. RomeroDasilva

  says:

  Dit klopt zo hee.. ik liep vandaag door de stad met een collega maar ik had echt zoiets van nee ik doet het niet, ik ga niet doen om te bewijzen dat het werkt of dat ik het kan ik ga er alleen op af als ik haar leuk vind. Wat je hier schrijft is echt waar, er zijn zat mensen zijn die dit doen..om hun ego te boosten

  Ik heb trouwens wel een vraag hoe kom ik het beste over AA heen,,
  of heb je een link naar een post waar je dit uitschrijft?

  Bedankt,

  Jean-Paul

  • William

   says:

   Best wel grappig want het bovenste gedeelte is het antwoord op je vraag: Doe eens wat je vriend zegt, niet voor je ego maar om je AA te overwinnen.. Je weet trouwens nooit of je ze leuk vind als je ze nog niet eens hebt aangesproken.
   Je moet je niet bewijzen tegenover elkaar maar het kan best geen kwaad om een wingman te hebben die je wat pusht om uit die comfort zone te komen.. YOLO! Stuur alle energie naar je voeten en begin te stappen, wat je gaat zeggen maakt geen fuck uit! Eens je wat meer ervaring hebt wordt dit je 2de natuur en zal de AA ongeveer "weg zijn" . Dat is bij mij toch het geval nu...

 2. Arellius

  says:

  Hey Jean-Paul,
  Dank je wel voor je reactie.

  In deze artikel vind je misschien iets dat jou kan helpen. vandaagvrouwenversieren.nl/drie-goeie-redenen-om-vrouwen-aan-te-spreken/

  Groetjes,
  Arellius*

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *