Word Jij Hier Niet Gek Van ?!

Al die informatie die beschikbaar is over hoe vrouwen te versieren, en hoe weet je dan precies of alles wel echt waar is en wat niet? Je wordt alsmaar onder druk gezet door alles en iedereen en de westerse wereld bestaat merendeels uit seks!

Het is letterlijk overal! Seks verkoopt hartstikke goed in reclames, je zou wel zin in een feestje hebben wanneer je een tv-spotje langs ziet komen waarin een sexy vrouw een man een biertje brengt, of een ander product, en waarom wil je dat product? Want je wordt door de vrouw verleid om het te gaan halen.

Hetzelfde een beetje met rocksterren. De mannen houden van de zangers en muzikanten in de groep want als je een rockster bent dan bestaat de term ”droog staan” gewoon voor jou niet meer.

Af en toe kan je er toch gek van worden dat er zoveel seks om je heen is? En al die mooie vrouwen! Vooral nu dan in de zomer zien de minder mooie dames er ook nog eens goed uit. En het enige wat je dan kan denken is haar mee naar huis nemen en…(vul jij de rest maar in).

In het volgende artikel schrijf ik een aantal motivatietips om je op gang te brengen met vrouwen versieren. Veel leesplezier…

Drie Eenvoudige Stappen

(Het volgende is geschreven voor de man die nu alleen thuis zit, of alleen met andere mannen thuis is.)

De enige plek waar er helemaal geen vrouwen zijn op dit moment, is bij jou thuis. En zodra je naar buiten gaat schieten je kansen dus gelijk omhoog om vrouwen te ontmoeten, dus dat is stap 1: Ga uit huis.

Het volgende is op weg gaan naar een goede locatie waar je gegarandeerd vrouwen zult vinden, het centrum of als het weekend is (meestal vanaf donderdag al) in de discotheek. Dus stap 2 zal zijn: Ga naar een locatie waar vrouwen zijn. De volgende stap is voor sommigen een makkie en voor sommige helemaal niet, maar als jij het seksleven wilt hebben waar je altijd naar hebt verlangd dan zul je het wel moeten doen.

Ik heb het over stap 3, namelijk: Spreek een leuke vrouw aan.

Deze drie stappen lijken veel makkelijker gezegd dan gedaan, maar tsjongejonge, wat ga jij blij zijn wanneer alles goed verloopt! En ook al gaat het helemaal mis, het is alsnog niet fout, het is een les. Stel dat de eerste drie dames jou koud afwijzen, herhaal later in je gedachtes nog even wat er precies goed of fout ging, en maak er dan een les van. Het is niet verkeerd als je iets echter niet weet, bijvoorbeeld timing. Als er een dame voor de bus rent zal ze boos op je worden als je haar probeert te stoppen, dus bij deze, raad ik het af om achter vrouwen aan te rennen en tegen te houden wanneer ze een bus moeten pakken.

Motivatie

Neem even de tijd om over wat je wilt na te denken. Is het seks met veel vrouwen? Tegelijk of een aantal doordeweeks of alleen in het weekend? Een vaste vriendin misschien, of maar één leuke scharrel, of zes? Als jij het echt heel erg wilt, de enige persoon die jou afhoudt van wat je wilt ben jij. Vreemd concept is dat, hè?

Het is niet illegaal om vrouwen overdag of in de discotheek aan te spreken, het is namelijk de normaalste zaak van de wereld en het grappige is dat velen er zo dramatisch over doen. Hoe anders kunnen wij als mensen ons voortplanten? Vrouwen willen toch ook gewoon plezier hebben, of het nou een beetje is of heel extreem, ze willen het wel.

Er is een gerucht dat vrouwen later geen man meer hoeven om kinderen te kunnen krijgen, dat hoeft nu al niet eens meer met spermabanken. Maar toch is kinderen maken niet het enige waar een man goed voor is. Eén van de belangrijkste redenen waarom vrouwen nooit van ons af zouden willen is dat ze ook nog stééds geil worden en een goede (geweldige) man willen hebben voor extreem goede seks.

En weet je wat? Jij kan die man zijn, voor de vrouw die jij wilt…

Groetjes, Arellius

2 Reacties op "Word Jij Hier Niet Gek Van ?!"

  1. Jean-Paul

    says:

    Arellius is a great motivational speaker

  2. Arellius

    says:

    Haha, dank je wel :)

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *